Δράση ευαισθητοποίησης για την προστασία των ακτών στην Αμμουδάρα - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018

Δράση ευαισθητοποίησης για την προστασία των ακτών στην Αμμουδάρα

Μια ακόμα δράση με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των λουομένων για την προστασία των ακτών και των θαλασσών, πραγματοποιήθηκε στην Αμμουδάρα.


Στη δράση, η οποία έγινε με τη συνεργασία του Δήμου Μαλεβιζίου και του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης – Ε.Σ.Δ.Α.Κ., οι Έλληνες και ξένοι λουόμενοι ενημερώθηκαν για τις καταστροφικές επιπτώσεις των απορριμμάτων και ειδικά των πλαστικών στο περιβάλλον, καθώς και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την απόρριψη αποτσίγαρων στις ακτές. Παράλληλα, διανεμήθηκαν δωρεάν και τα χάρτινα, ανακυκλώσιμα σταχτοδοχεία παραλίας που δημιούργησε ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ., όπου με το σύνθημα «Ας κρατήσουμε την παραλία και την θάλασσα καθαρή – Στο χέρι μας είναι» επιχειρείται να μειωθεί ο όγκος των αποτσίγαρων που «φυτεύονται» κάθε καλοκαίρι στις ακτές μας.


Στη δράση συμμετείχαν από την πλευρά του Δήμου Μαλεβιζίου ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δημήτρης Τζεδάκης, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιάννης Ντουλάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφός και στελέχη της υπηρεσίας καθαριότητας και από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ. ο Πρόεδρος Χάρης Μαμουλάκης με στελέχη του Συνδέσμου.

Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλες τις παραλίες του Μαλεβιζίου, όπου με την συνεργασία των παραθαλάσσιων επιχειρήσεων και των ξενοδοχείων, μοιράζονται τα χάρτινα αυτά σταχτοδοχεία.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κάπνισμα, σκοτώνει!

Post Top Ad

.............