Οι Γίγαντες του TALOS πάνω σε ξυλοπόδαρα Ένα μοναδικό θέαμα στα γενέθλια του TALOS PLAZA την Τετάρτη 11 Ιουλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Οι Γίγαντες του TALOS πάνω σε ξυλοπόδαρα Ένα μοναδικό θέαμα στα γενέθλια του TALOS PLAZA την Τετάρτη 11 ΙουλίουΤο θέατρο Όμμα Στούντιο συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα γενέθλια του TALOS PLAZA και παρουσιάζει στις  11  Ιουλίου 2018, στις  8.30  το βράδυ  ένα χάπενινγκ με 2 ξυλοποδαράδες, τον Αντώνη Διαμαντή και την Μυρτώ Παπαδοπούλου, με θέμα τον Μύθο του Τάλου παράλληλα με αναφορά στην ιστορία του TALOS PLAZA. Ένα οπτικοακουστικό θέαμα με σκοπό  το κοινό να  γνωρίσει καλύτερα την ιστορία του χώρου, αλλά και τον υπέροχο μύθο του Τάλου, του πρώτου ρομπότ της αρχαιότητας.
 Λίγα λόγια για το Θέατρο Όμμα Στούντιο:
Οι Γίγαντες του TALOS πάνω σε ξυλοπόδαρα«Είναι  το μοναδικό θέατρο στη Κρήτη και ένα από τα παλιά στην Ελλάδα, που δίνει παραστάσεις θεάτρου δρόμου με ξυλοπόδαρα και όλα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα θέατρο δρόμου (Φωτιές , σημαίες   ακροβατικά, παντομίμα.)
Έχει δώσει παραστάσεις   σε Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου στην Ελλάδα και έχει πάρει μέρος σε  Διεθνή  Θεατρικά Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου σε: Λατινική Αμερική (Κολομβία), Μέση Ανατολή (Ινδία),  Αφρική (Αίγυπτος) και Ευρώπη( Ρωσία ,Σερβία ,Δανία)  με διάφορες παραστάσεις αλλά κυρίως με την παράσταση "Ορφέας και Ευρυδίκη" που βασίζεται στον ομώνυμο αρχαιοελληνικό μύθο-σε θεατρική διασκευή  και σκηνοθεσία Αντώνη Διαμαντή- και  η οποία έχει προσκληθεί αυτό το καλοκαίρι και θα παρουσιαστεί στις 2 και 3 Αυγούστου  για να "ανοίξει" το Ninsville  Jazz Festival  στη πόλη Νίκαια  της Σερβίας ,με τη συμμετοχή  Σέρβων μουσικών    οι οποίοι θα επενδύσουν  την παράσταση με  ζωντανή μουσική  Τζαζ  αλλά και Σέρβων ηθοποιών».
Το υπόλοιπο πρόγραμμα των γενεθλίων του TALOS PLAZA, περιλαμβάνει:
Ρυθμό, με ελληνική και ξένη μουσική από τον dj Στέλιο Βασιλειάδη.
Μagic και BUBBLE SHOW: "Μια μαγική  παράσταση γεμάτη σαπουνόφουσκες! Ελάτε να μεταφερθούμε στο χώρο της μαγείας με οδηγό τη  φαντασία κι ύστερα να πετάξουμε στον κόσμο της σαπουνόφουσκας, ο οποίος σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστος...!!! Όριο ηλικίας σ' αυτήν  την παράσταση.... δεν υπάρχει!!"
ZUMBA FITNESS master class και STRONG BY ZUMBA SHOW: Μια μοναδική εμπειρία χορευτικού θεάματος από τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους.
Η βραδιά θα κλείσει με μια μαγευτική επίδειξη βεγγαλικών από την εταιρία   ART FIREWORKS.

 Οι Γίγαντες του TALOS πάνω σε ξυλοπόδαρα    Ένα μοναδικό θέαμα στα γενέθλια του TALOS PLAZA την Τετάρτη 11 Ιουλίου
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............