Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

8ο Κυνήγι Παραλίας "Κωδικός Βρέξιτ"

Η ομάδα ΑΝΩ ΚΑΤΩ αποφάσισε εφέτος με τη διοργάνωση του 8ου Κυνηγιού Θησαυρού Παραλίας με θέμα: Κωδικός Βρέξιτ, να εστιάσει την προσοχή της στο υπαρκτό, αλλά και διαρκώς εντεινόμενο πρόβλημα της Λειψυδρίας που σε μερικά χρόνια θα μαστίζει σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού του πλανήτη. Μέσα από παιχνίδια παραλίας και γρίφους, με εύθυμο και ξέγνοιαστό τρόπο προσπαθεί με το 8ο ΚΘΠ να ευαισθητοποιήσει όλους τους συμμετέχοντες και να παρακινήσει σε μια συνετή και ορθή χρήση του νερού σε όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας. 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής παρουσιάζει το teaser που δημιούργησε με τον πρωταγωνιστή της ιστορίας, τον λόρδο Ίαν Απεντάουν, ο οποίος έρχεται στο νησί μας για να λύσει το ξόρκι και να βρεθεί ο τρόπος που θα μας απαλλάξει από το σύγχρονο και παγκόσμιο πρόβλημα της Λειψυδρίας. 
Δείτε το σχετικό βίντεο
Η ομάδα ΑΝΩ ΚΑΤΩ σας περιμένει την Πέμπτη 12 Ιουλίου στο pre-event του Κυνηγιού έξω από τη Λότζια στις 7.00 μ.μ. για να πάρετε μία γεύση από τα παιχνίδια και τους γρίφους του Κυνηγιού, ενώ πλησιάζει η μεγάλη μέρα την Κυριακή 22 Ιουλίου στη 1.00 μ.μ. στη Δημοτική ΑΚΤΗ Καρτέρου. 
Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στο περίπτερο της ομάδας στην πλατεία Δασκαλογιάννη. 

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε μας:
Instagram anwkatwsummer18

Το 8ο ΚΘΠ διοργανώνει η ομάδα ΑΝΩ-ΚΑΤΩ με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου της ΔΕΠΤΑΗ και της ΔΗΚΕΗ. Ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω χορηγούς και υποστηρικτές για την πολύτιμη υποστήριξή τους:
Χρυσοί Χορηγοί: Mygreekfriend, Fresh Snack
Αργυροί Χορηγοί: ΚΕΝ, Φαρμακαποθήκη Μαρκάκη, Minoan Lines, Φαρμακείο Πατιτάκη, ΟΙΚΟΚΛΙΜΑ, Copyline Σαματά
Υποστηρικτές: Φαρμακείο Γαλάνη Μαρία, Mocanella, S/M Χαλκιαδάκης, Terra Mia, Εκτυπώσεις Καρπαθιωτάκη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ