Παρουσιάζεται το βιβλίο «Ο Άγιος Μύρωνας στο πέρασμα των χρόνων» σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Παρουσιάζεται το βιβλίο «Ο Άγιος Μύρωνας στο πέρασμα των χρόνων» σήμερα Τρίτη 31 Ιουλίου


Το βιβλίο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μύρωνα με τίτλο «Ο Άγιος Μύρωνας στο πέρασμα των χρόνων» θα παρουσιασθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ραύκεια 2018» στο Άλσος Χριστού, την Τρίτη 31 Ιουλίου στις 21:00 μ.μ. 
Πρόκειται για ένα βιβλίο που εξέδωσε ο Σύλλογος και έγραψε ο επί 34 χρόνια Γραμματέας της Κοινότητας Ιωάννης Φραγκιαδάκης, σε επιμέλεια της Δρ. Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Ειρήνης Κασσωτάκη, 
Το βιβλίο πραγματεύεται την ιστορικότητα του χωριού από τη Μινωική εποχή μέχρι και πρόσφατα, με ντοκουμέντα που έρχονται για πρώτη φορά στο φως, καθώς και μια σειρά σημαντικών φωτογραφιών.


Παράλληλα αναφέρεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους σημαντικούς ανθρώπους -που ήταν πολλοί - στον Άγιο Μύρωνα, στους δωρητές, στους βουλευτές από το χωριό, στις δραστηριότητες των Αγιομυριανών, σε αξιόλογα μέρη, σε φυσικά γεγονότα, στο πώς ήταν η ζωή τα παλιά χρόνια, εκπέμποντας συνάμα πολλαπλά μηνύματα. 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μύρωνα Μύρωνας Τσερεβελάκης , η επιμελήτρια της έκδοσης Ειρήνη Κασσωτάκη -που θα συντονίσει την εκδήλωση- ο συγγραφέας του Ιωάννης Φραγκιαδάκης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μυσιρλάκης.Κατά την εκδήλωση επίσης, θα διαβαστούν αποσπάσματα του βιβλίου από το μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιωσηφίνα Μεσσαριτάκη και από τους αριστούχους απόφοιτους μαθητές του Γυμνασίου Αγίου Μύρωνα, Αθηνά Βράπι και Ραφαήλ Μπετεινάκη.
(Θερμές ευχαριστίες στις τοπικές εφημερίδες και τα Κρητικά site για την προβολή της παρουσίασης του βιβλίου «Ο Άγιος Μύρωνας στο πέρασμα των χρόνων»)

Post Top Ad

.............