Δυο ακόμα απινιδωτές στο Ηράκλειο από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Δυο ακόμα απινιδωτές στο Ηράκλειο από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τοποθέτηση και του 2ου αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή από τον Ρ.Ο. Ηρακλείου, στον νέο, υπερσύγχρονο χώρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο (κτίριο Αθηνά).

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα μια ακόμα τοποθέτηση απινιδωτή στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, στον χώρο στάθμευσης της ΔΕΠΑΝΑΛ και πλέον στην πόλη του Ηρακλείου λειτουργούν 5 σημεία με απινιδωτές που δωρίστηκαν από τον Ροταριανό Όμιλο στους εξής χώρους:·         Αρχαιολογικός χώρο Κνωσού
·         Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου
·         Info Point Δήμου Ηρακλείου (Λιοντάρια)
·         Αεροδρόμιο Ηρακλείου – Χώρος στάθμευσης ΔΕΠΑΝΑΛ
·         Νέος σταθμός Υπεραστικού ΚΤΕΛ – συγκρότημα Αθηνά


Οι δυο τελευταίοι απινιδωτές που τοποθετήθηκαν στο αεροδρόμιο και το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, ήταν το αποτέλεσμα της επιτυχημένης συναυλίας της Παυλίνας Βουλγαράκη (Ιούνιος 2017) στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης. Γι’ αυτό και ο Πρόεδρος Νικόλας Σπετσίδης και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου θα ήθελαν για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουν θερμά την Παυλίνα Βουλγαράκη – η οποία συμμετείχε αφιλοκερδώς στη συναυλία – τον Δήμο Ηρακλείου για την ευγενική παραχώρηση του Κηποθεάτρου, καθώς και τους χορηγούς ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, Aegean Air, ΔΕΠΑΝΑΛ, Lets Wash, Είδη Υγιεινής ΣΑΒΒΑΚΗΣ, HaMedΧαλαμπαλάκης, KRIVEK Α.Ε., σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, Σαλάτες Οικονομάκης, ΟΙΝΟΤΕΚΑ, Cellar DoorDyslexia Centers, Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, Ουζερί του Τερζάκη, Εκτυπώσεις ΔΕΤΟΡΑΚΗ, Αρτοζαχαροπλαστείο Σπυριδάκης, EMI ApartmentsAgnotis Pure Philosophy και υποδήματα Μόρτογλου, όλα τα ΜΜΕ που πρόβαλλαν δωρεάν τη συγκεκριμένη εκδήλωση και φυσικά τους θεατές της συναυλίας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται, με στόχο να πυκνώσει ακόμα περισσότερο το δίκτυο των απινιδωτών στην πόλη, ένα δίκτυο που μπορεί – κυριολεκτικά – να σώσει ζωές.

Post Top Ad

.............