Γιώργος Βλαχάκης : Με όραμα για ένα σχολείο στο επίκεντρο του πολιτιστικού γίγνεσθαι συνεχίζεται το 2ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Γιώργος Βλαχάκης : Με όραμα για ένα σχολείο στο επίκεντρο του πολιτιστικού γίγνεσθαι συνεχίζεται το 2ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε και συνεχίζεται  το 2ο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου.

Η συμμετοχή των μαθητών από τα 14 Λύκεια και τα 8 Γυμνάσια του Ηρακλείου ξεπερνά κάθε προσδοκία, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζηδάκης» και  στο ανοικτό θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Βλαχάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεγάλη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών στις εκδηλώσεις και επεσήμανε ότι θέλουμε ένα ανοιχτό σχολείο στην κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα να βρίσκεται στο επίκεντρο του κοινωνικού και πολιτιστικού γίγνεσθαι του τόπου μαςΗ επίσημη έναρξη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου στο κηποθέατρο με την απονομή των βραβείων για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα φιλαναγνωσίας και ακολούθησε συναυλία με την Παιδική και Νεανική Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου υπό την διεύθυνση του Γιάννη Ιδομενέως και με τον Νίκο Κοκκίνη στο πιάνο. Η βραδιά θα ολοκληρώθηκε με ένα αφιέρωμα στην Ντιάνα Μανουρά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Περιφερειακός Διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης κ. Γιώργος Τερζάκης και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Νικόλαος Γιγουρτάκης

Το Φεστιβάλ που θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και εντάσσεται στο πλαίσιο της ενεργητικής συμμετοχής του Δήμου Ηρακλείου στο Παγκόσμιο Δίκτυο της UNESCO «για τις πόλεις που μαθαίνουν».
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις αλλά και  μικρού μήκους ταινίες. Κάθε βράδυ και μία διαφορετική παράσταση και μία διαφορετική δράση. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 21:00 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.


Post Top Ad

.............