Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης οι αγώνες «MELLON RUN» στο Δήμο Φαιστού - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης οι αγώνες «MELLON RUN» στο Δήμο Φαιστού

Ο δεύτερος αγώνας «MELLON RUN» με σύνθημα «τρέξε για το μέλλον-υγεία-διασκέδαση-αγάπη» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την στήριξη του Δήμου Φαιστού. Το πρόγραμμα των αγώνων που οργανώνει ο σύλλογος «Νότιας Κρήτης ΑΜΕΑ γονέων και φίλων ΜΕΛΛΟΝ», περιλαμβάνει τρείς αγώνες δρόμου 16 χιλ., 6 χιλ., και ενός χιλιομέτρου στη Φανερωμένη με ώρα εκκίνησης στις 9 το πρωί.

Σε συνέντευξη τύπου σήμερα στη Περιφέρεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού Γιάννης Ξηρουδάκης, και ο Πρόεδρος του συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Μανόλης Στεφανουδάκης αναφέρθηκαν στην διοργάνωση των αγώνων και κάλεσαν τους πολίτες της Κρήτης να συμμετάσχουν σε αυτούς στηρίζοντας και το κοινωνικό έργο του συλλόγου.
Στις δηλώσεις που έγιναν αναφέρθηκαν για τους αγώνες «MELLON RUN»:
Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης: «Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία του Μανόλη Στεφανουδάκη, του συλλόγου, την οποία και στηρίζουμε. Το «MELLON RUN» έχει μέλλων, ο αγώνας πραγματοποιείται με επιτυχία, στηρίζεται από την κοινωνία, και έχει τη σφραγίδα και την εγγύηση ενός ανθρώπου που ξέρει να δίνει μάχες στους αγώνες τους οποίους κερδίζει και μας κάνει υπερήφανους. Καλούμε τους Ηρακλειώτες, τους Κρητικούς να συμμετάσχουν στους αγώνες».
Γιάννης Ξηρουδάκης Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού Δήμου Φαιστού: «Ως Δήμος Φαιστού είμαστε υπερήφανοι που στην περιοχής μας δραστηριοποιείται ο σύλλογος ΑΜΕΑ το «Μέλλον». Ο σύλλογος προσφέρει καθημερινά τεράστιο κοινωνικό έργο, αυτή η εκδήλωση έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία για όλους μας, στηρίζουμε φυσικά την εκδήλωση, το πρόεδρο του συλλόγου Μανώλη Στεφανουδάκη που αγωνίζεται καθημερινά και το αποδεικνύει στην πράξη ότι μπορεί να φέρει σε πέρας μεγάλες εκδηλώσεις με πολλαπλά κοινωνικά, αθλητικά μηνύματα. Καλούμε τους Κρητικούς να έλθουν και να συμμετάσχουν στους αγώνες απολαμβάνοντας την θαυμάσια διαδρομή».
Μανώλης Στεφανουδάκης-Πρόεδρος συλλόγου «Νότιας Κρήτης ΑΜΕΑ γονέων και φίλων ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»: Άλλη μια διοργάνωση MELLON RUN με την στήριξη της Περιφέρειας την οποία ευχαριστούμε θερμά. Ο αγώνας αυτός έχει πολλούς στόχους, να γνωρίσουν οι πολίτες το σύλλογο, να έρθουν κοντά στα άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά είναι και ένας αγώνας που έχει πολύ όμορφη διαδρομή, και οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν την μοναδική φύση της Κρήτης. Κυρίως, όμως, να στηριχθεί ένας σύλλογος που αυτή τη στιγμή έχει 300 μέλη, περίπου 200 παιδιά που τα εξυπηρετεί σε θεραπευτικά προγράμματα».
Ώρα προσέλευσης 1χλμ: 08:45π.μ. Ώρα εκκίνησης 1χλμ: 09:45 π.μ. Ώρα απονομής 1χλμ: μόλις τερματίζει κάθε μαθητής. Η εκκίνηση δίδεται μπροστά από το πρώην Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης. Τερματισμός στο σημείο εκκίνησης.

Post Top Ad

.............