Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Η εργατική Πρωτομαγιά, αποτελεί ορόσημο του αγώνα των ανθρώπων του μόχθου: για σεβασμό της ανθρώπινης προσωπικότητας, για να διασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, και να δημιουργηθεί προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.
Και ο εφετινός εορτασμός συμπίπτει με την πολυμέτωπη κρίση που βιώνει ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια. Όλοι γνωρίζουμε ότι κατά το διάστημα αυτό η ανεργία παραμένει σε δυσθεώρητα ύψη, επιδεινώθηκαν οι εργασιακές σχέσεις, καθιερώθηκε η μερική απασχόληση, καθηλώθηκε η ανάπτυξη, και δοκιμάστηκε επανειλημμένως η συνοχή της κοινωνίας μας. Κανένας τομέας δεν έμεινε απρόσβλητος από τις συνέπειες των ταραγμένων καιρών.


Στον Δήμο Ηρακλείου, κι εν μέσω των δύσκολων περιστάσεων, βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων, γνωρίζουμε τα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προσπαθούμε διαρκώς για την καλυτέρευση των συνθηκών που θα επιτρέψουν την πιο αποτελεσματική απόδοση του προσωπικού μας. Δεν έχουμε σταματήσει να διεκδικούμε μόνιμες προσλήψεις για τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες μας.
Στηρίζουμε το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην εργασία και στην ανάγκη του να είναι χρήσιμο και δημιουργικό μέλος στην κοινωνία. Η παρατεταμένη κρίση, προϋποθέτει ουσιαστικές συνεργασίες και συλλογική δράση, συνθήκες δημοκρατίας και έμπρακτης αλληλεγγύης για να αντιμετωπισθούν τα μεγάλα ζητήματα των εργαζομένων.

Post Top Ad

.............