Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Ξενοδοχείο Ατλαντίς 50 χρόνια ζωής... 50 ημέρες γιορτής

 Της Άννας ΚωνσταντουλάκηΜε τη σύγχρονη ιστορία της πόλης του Ηρακλείου και ένα ισχυρό τουριστικό brand έχει συνδέσει το όνομά του το 5άστερο ξενοδοχείο “Ατλαντίς” της οικογένειας Δημητρίου Δασκαλαντωνάκη, που γιορτάζει με πολλές εκδηλώσεις την επέτειο των 50 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του.


Στιγμιότυπο από την τελετή της θεμελίωσης του “Ατλαντίς”
Στιγμιότυπο από την τελετή της θεμελίωσης του “Ατλαντίς”
Ο Ανδρέας Παπανδρέου και o Κωνσταντίνος Καραμανλής στο Ατλαντίς
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν παρών στη θεμελίωση της ξενοδοχειακής μονάδας – Ο Σούλης Δασκαλάκης υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Πλήθος προσωπικοτήτων όπως οι Κωνσταντίνος Τσάτσος, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου, Κώστας Καραμανλής, Τεντ Κένεντι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και πάρα πολλοί άλλοι έχουν φιλοξενηθεί στο “Ατλαντίς”, που εδώ και μισό αιώνα συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες στην Κρήτη.

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Τεντ Κένεντι στο Ατλαντίς
Ο Αμερικανός γερουσιαστής Τεντ Κένεντι

Με αφορμή τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται, δόθηκε συνέντευξη Τύπου από τον γενικό διευθυντή του ομίλου Aquila, Δημήτρη Τσούνη, τον Γιώργο Μπαρελιέρ, διευθυντή του “Ατλαντίς”, και την υποδιευθύντρια του ξενοδοχείου Ρίτα Φλουρή.
Παρών ήταν και ο υπεύθυνος λειτουργίας του ομίλου ξενοδοχείων της Aquila Γιώργος Μαγκούτας.

Οι Γιώργος Μπαρελιέρ, Ρίτα Φλουρή και Δημήτρης Τσούνης.
Οι Γιώργος Μπαρελιέρ, Ρίτα Φλουρή και Δημήτρης Τσούνης.

Μεταξύ άλλων ανέφεραν:
Το πεντάστερο Atlantis συνδέθηκε για 5 δεκαετίες με την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, με τον πολιτισμό του νησιού μας και την κρητική φιλοξενία, έχοντας πλέον γίνει συνώνυμο ενός ισχυρού brand και παραμένει μέχρι σήμερα μια από τις κορυφαίες επιλογές πανελλαδικά στα ξενοδοχεία πόλης.

Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε ριζικά το 2013.
Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε ριζικά το 2013.

Πάνω από 2.000.000  διανυκτερεύσεις

“Με περισσότερους από 800.000 επισκέπτες, μεταξύ αυτών πλήθος προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής, της τέχνης και του αθλητισμού, πάνω από 2.000.000 διανυκτερεύσεις στο ενεργητικό του, με σημαντικές διακρίσεις, βραβεία και πιστοποιήσεις νοιώθουμε υπερήφανοι για τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μας και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε”.


Εξαιρετική κουζίνα από τον σεφ Γιάννη Λίβα
Εξαιρετική κουζίνα από τον σεφ Γιάννη Λίβα

Το “Ατλαντίς” ανακαινίστηκε ριζικά το 2013 και το επιλέγουν σταθερά Έλληνες και ξένοι επισκέπτες που είτε κάνουν διακοπές είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, αφού για πάρα πολλούς απ’ αυτούς είναι η ιδανική επιλογή διαμονής στην πόλη του Ηρακλείου.

Πενήντα ημέρες γιορτής

Οι ίδιοι είπαν:
“Κηρύττουμε την έναρξη των εορταστικών επετειακών μας εκδηλώσεων υπό τον γενικό τίτλο «50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ – 50 ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΗΣ» και σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας σε μια βεντάλια διαδραστικών εκδηλώσεων, που στόχο έχουν, όχι μόνο τα γενέθλια αυτά καθ’ εαυτά, αλλά το ζωντάνεμα αναμνήσεων αυτής της χρυσής 50ετίας για τους εργαζόμενους και συνεργάτες μας, τους συμπολίτες μας, και φυσικά τους επισκέπτες και πελάτες μας.
Πέντε δεκαήμερα, όσες και οι 10ετίες μας, με 5 σημαντικές για όλους μας δράσεις”.

Συγκεκριμένα διοργανώνονται:
Εκδήλωση ζωγραφικής με τα παιδιά του 10ου Νηπιαγωγείου στις 8 Μαΐου.
Έκθεση φωτογραφίας από 21 έως 27 Μαΐου.
Ανάπλαση – δενδροφύτευση του πάρκου επί της οδού Υγείας στις 5 Ιουνίου στις 11.00 το πρωί.
Ακόμη, δείπνο επισήμων στην αίθουσα Πασιφάη I στις 15 Ιουνίου και τέλος
party γενεθλίων στις 29 Ιουνίου στις 7μ.μ. στο πάρκο Υγείας με έκθεση κλασικών αυτοκινήτων
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ