Δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους του Δήμου Μαλεβιζίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους του Δήμου Μαλεβιζίου

Με στόχο την παροχή δωρεάν υπηρεσιών διαδικτύου μέσω ασύρματων δικτύων Wi-Fi, η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου έχει ολοκληρώσει την κάλυψη των δημόσιων χώρων στο Μαλεβίζι, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80%.

Ειδικότερα, δωρεάν ασύρματη σύνδεση δικτύου υπάρχει στο Γάζι στην πλ. Μ. Κατσαμάνη, στα Καλέσα, το Κεραμούτσι, το Καμάρι, τις Κορφές, το Λουτράκι, τον Σάρχο, τη Μονή, τη Τύλισο, το Αστυράκι, το Καμαράκι, τον Καμαριώτη, τη Δαμάστα, το Μάραθος και το Φόδελε στο Μουσείο El-Greco.
Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η εγκατάσταση στην παραλία της Αγίας Πελαγίας, ενώ εντός του 2018 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και για τις Γωνιές, τη Ροδιά, το Παλαιόκαστρο, το Καβροχώρι και τον Κρουσώνα.Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Στην εποχή της τεχνολογίας και του διαδικτύου, δεν θα μπορούσαμε να μην είχαμε φροντίσει έτσι ώστε ο Δήμος μας να συμβαδίζει με τις εξελίξεις. Με τον τρόπο αυτό, οι κάτοικοι αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες του Μαλεβιζίου μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα ασύρματα δίκτυα που έχουμε εγκαταστήσει, να επικοινωνούν και να προβάλλουν τις ομορφιές του τόπου μας σε όλο τον κόσμο.
Αξίζουν πολλά μπράβο στα στελέχη του τμήματος πληροφορικής του Δήμου μας, για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει!».


Οι εγκαταστάσεις και οι συντηρήσεις των δικτύων γίνονται από ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους του Δήμου Μαλεβιζίου

Post Top Ad

.............