Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο “The Hotel Design Workshop” του 100% Hotel Show στη Σαντορίνη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο “The Hotel Design Workshop” του 100% Hotel Show στη Σαντορίνη


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο “The Hotel Design Workshop” του 100% Hotel Show στη Σαντορίνη, με αποκλειστικό χορηγό φιλοξενίας την Aqua Vista Hotels. Το Advanced Ξενοδοχειακό Workshop που πραγματοποιήθηκε στο νησί των Κυκλάδων την Τετάρτη 11 Απριλίου επικεντρώθηκε στη σημασία της δημιουργίας ενός μοναδικού ξενοδοχειακού concept για την ανάδειξη του ίδιου του προορισμού μέσα από την εμπειρία του επισκέπτη.Σημαντικοί επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου ανέπτυξαν τις απόψεις τους γύρω από τις τέσσερις βασικές ενότητες του workshop που αφορούσαν την προδιαγραφή του ξενοδοχειακού concept, τη μελέτη του design της μονάδας, τον σχεδιασμό της γαστρονομικής εμπειρίας και τη σημασία του concept στις πωλήσεις. Πλήθος ξενοδόχων και άλλων ειδικοτήτων του τουρισμού παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών, οι οποίοι εστίασαν στην ενίσχυση του ντόπιου στοιχείου είτε αυτό αφορά τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική είτε τη γαστρονομία των Κυκλάδων, ακούγοντας με προσοχή τις σκέψεις και τα συμπεράσματα και συμμετέχοντας ενεργά στον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε.Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: “Ο Τουρισμός και η ανάπτυξη του ελληνικού προορισμού είναι απόλυτα συνυφασμένα με το αντικείμενο της Aqua Vista Hotels, ενώ η δημιουργία μονάδων με ξεχωριστό αποτύπωμα για μια αξέχαστη εμπειρία αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας μας. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα μπορούσαμε παρά να στηρίζουμε πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, αλλά και την ενημέρωση και κατάρτιση των επαγγελματιών του κλάδου, όπως το συγκεκριμένο workshop”.

Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels
Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό con-cept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.
Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Κώστας Παναγάκης | +30 697 5871624 | press@aquavistahotels.com)


Post Top Ad

.............