ο πρόγραμμα του ΕΣΔΑΚ F4F - Τροφή από Τρόφιμα στην εκδήλωση για το LIFE - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

ο πρόγραμμα του ΕΣΔΑΚ F4F - Τροφή από Τρόφιμα στην εκδήλωση για το LIFE

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα LIFE F4F Τροφή από Τρόφιμα, παρουσιάστηκε από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ. στην "Εκδήλωση Ενημέρωσης για το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE" που διοργάνωσε το Πράσινο Ταμείο και η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE, στο Ηράκλειο.


Στη συνάντηση παρουσιάστηκε από τη συντονίστρια του προγράμματος Παρασκευή Πάντελη η πορεία υλοποίησής του, με επισήμανση όλων των προβλημάτων που ανέκυψαν και των τρόπων αντιμετώπισής τους, ενώ παράλληλα δόθηκαν κατευθύνσεις  και χρήσιμες συμβουλές προς τους υποψήφιους δικαιούχους. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα LIFE F4F Τροφή από Τρόφιμα υλοποιείται από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ. με τη συνεργασία του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου. 


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης, υποστήριξης και συμβουλευτικής των δυνητικών δικαιούχων του Προγράμματος LIFE για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, έχοντας ενημερωτικό αλλά και συμβουλευτικό χαρακτήρα. Ειδικότερα, παρουσιάστηκε το Πρόγραμμα LIFE και το Νέο Πολυετές Πρόγραμμα LIFE 2018-2020, τα δύο υπο-προγράμμματα Περιβάλλον και Δράση για το Κλίμα, οδηγίες για την προετοιμασία μιας πρότασης, οι δράσεις της GR LTF και η πλατφόρμα υποστήριξης για το Πρόγραμμα LIFE. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν διμερείς συναντήσεις μεταξύ των Εμπειρογνωμόνων της GR LTF και των δυνητικών δικαιούχων, με σκοπό την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης πιθανών ιδεών/προτάσεων προς υποβολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............