Οι πρωταθλητές κόσμου του Tango στο Ρέθυμνο στις 17 και 18 Μαρτίο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Οι πρωταθλητές κόσμου του Tango στο Ρέθυμνο στις 17 και 18 Μαρτίο


Ναι, Μundial δεν υπάρχει μόνο στο ποδόσφαιρο!
Κάθε Αύγουστο η πρωτεύουσα της Αργεντινής φιλοξενεί το μεγαλύτερο διαγωνισμό τάνγκο, το περίφημο Mundial, όπου ζευγάρια από όλο τον κόσμο διαγωνίζονται για το πολυπόθητο κύπελο!Στον περυσινό διαγωνισμό ένα ζευγάρι από την Ιταλία κατάφερε να κατακτήσει τη 2η θέση και να διακριθεί ανάμεσα σε εκατοντάδες χορευτές, πλημμυρίζοντας από χαρά τη γειτονική χώρα και ολόκληρη την Ευρώπη, μιας και είναι σπάνια μια τέτοια διάκριση για χορευτές με καταγωγή άλλη από την Αργεντινή.


Οι Gioia Abballe & Simone Facchini, που επισκέπτονται τη χώρα μας για πρώτη φορά μετά από πρόσκληση της ομάδας TangoCultural, θα βρίσκονται στο Ρέθυμνο το τριήμερο 16-18 Μαρτίου για το 1ο Rethymno Tango Encuentro που διοργανώνεται από την ομάδα TangoCultural σε συνεργασία και με τις υπόλοιπες ομάδες του Ρεθύμνου. Μια προσπάθεια που σκοπό έχει να συνενώσει χορευτές από όλο το νησί σε δυο μαγευτικές βραδιές που θα γίνουν στο Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών.
Το πρόγραμμα του τριημέρου περιλαμβάνει σεμινάρια από τους πρωταθλητές κόσμου (Σάββατο & Κυριακή), βραδιές χορού και ένα φαντασμαγορικό show το βράδυ του Σαββάτου 17/3 στο Κέντρο Βυζαντινών Τεχνών (Εθν. Αντιστάσεως 82).

Σας περιμένουμε!
Πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων:
+6970306660Οι πρωταθλητές κόσμου του Tango στο Ρέθυμνο στις 17 και 18 Μαρτίου
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............