Νέα διάκριση για τον Όμιλο Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Νέα διάκριση για τον Όμιλο Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A

Με ένα ακόμα βραβείο στις αποσκευές τους, αυτή τη φορά από την οργάνωση Tourism Awards 2018, επέστρεψαν στην Κρήτη τα στελέχη του Ομίλου Chnaris Hotel ManagementDevelopment & Consulting S.A.

Ειδικότερα, στην κατηγορία Hotel DevelopmentManagement and Consulting, η κριτική επιτροπή με Πρόεδρο την κ. Μάγια Τσόκλη, απένειμε στην Chnaris H.M.D.C. το Bronze Award αναγνωρίζοντας για μια ακόμα φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα συνεργαζόμενα με τον Όμιλο ξενοδοχεία. Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Έφη Χνάρη COO and Director of Contracting & Sales.


Σε δηλώσεις του ο Γεν. Δ/ντης και Ιδρυτής της Chnaris  Hotel ManagementDevelopment & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρηςανέφερε: «Ένα ακόμα βραβείο, μια ακόμα διάκριση. Μεγάλη η χαρά και η τιμή, όπως και η ικανοποίηση. Συναισθανόμενοι απόλυτα το μέγεθος της ευθύνης που κάθε βραβείο μας προσθέτει, πορευόμαστε με κέφι και όρεξη προς μια ακόμα τουριστική σεζόν, με πολλές συνεργασίες, σωστή οργάνωση και προετοιμασία. Θα ήθελα να απευθύνω για μια ακόμα φορά ένα μεγάλο «Μπράβο» σε όλους τους συνεργάτες μου. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω πώς στον Όμιλο Chnaris H.M.D.C. συνεχίζουμε την προσπάθεια έτσι ώστε να προσφέρουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να δημιουργούμε συνθήκες επιτυχίας για όλους!».

Post Top Ad

.............