Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ

250γρ ρύζι καρολίνα
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 ντομάτες γινωμένες
3 κολοκύθια
1 ματσάκι δυόσμο
Αλάτι πιπέρι
30 κολοκυθοανθοί



Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τη γέμιση
Ξύνουμε τα λαχανικά προσθέτουμε το μισό λάδι, το ρύζι, τον δυόσμο και το αλατοπίπερο
Με ένα κουταλάκι του γλυκού γεμίζουμε τους ανθούς. Βάζουμε περίπου μισό κουταλάκι γέμιση στον καθένα.. Τους βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα σε στρώσεις.
Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και νερό να τους σκεπάζει. Τοποθετούμε ένα πιάτο επάνω τους για να τους κρατάει σταθερούς όσο ψήνονται . Ψήνουμε περίπου για 20 λεπτά στην αρχή σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε.


Βιβή Καλαϊτζάκη





ΠΗΓΗ: http://www.rethymnoguide.gr/
ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ