Σε Σέλινο και Κίσαμο τα Άχραντα Πάθη του Χριστού στις 24 Μαρτίου ενώ στις 25 Μαρτίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Σε Σέλινο και Κίσαμο τα Άχραντα Πάθη του Χριστού στις 24 Μαρτίου ενώ στις 25 Μαρτίου

α Άχραντα Πάθη του Χριστού υποδέχεται για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου. Τα Άχραντα Πάθη τα οποία φυλάσσονται εις την Ι. Μονή Ταξιαρχών Αιγιαλείας θα υποδεχτεί η Παλαιόχωρα στις 24 Μαρτίου ενώ στις 25 Μαρτίου θα μεταφερθούν στην Κίσαμο.


Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου «η επίσημος υποδοχή θα πραγματοποιηθεί το εσπέρας του Σαββάτου, 24 Μαρτίου και ώρα 5.30μ.μ., εις την Παλαιόχωρα, προ του Ι. Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Τα Άχραντα Πάθη θα μεταφερθούν, εν πομπή, εις τον εορτάζοντα Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου όπου και θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής του Ευαγγελισμού. Το εσπέρας της Κυριακής, 25 Μαρτίου, και ώρα 6.00μ.μ. θα γίνει υποδοχή των Αχράντων Παθών εις τον, επίσης εορτάζοντα, Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Κίσαμος.
Της υποδοχής θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Εσπερινός της αποδόσεως της εορτής του Ευαγγελισμού. Των Ιερών Ακολουθιών θα προστεί ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος. Καλείται και προσκαλείται ο ευσεβής και φιλόθεος λαός όπως μετέχει, προσκυνήσει τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου μας και λάβει την ευλογία και χάρη Των»
Σε Σέλινο και Κίσαμο τα Άχραντα Πάθη του Χριστού στις 24 Μαρτίου ενώ στις 25 Μαρτίου

Post Top Ad

.............