Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Το μίνι μάρκετ της γειτονιάς
Σίγουρα τα μίνι μάρκετ και τα περίπτερα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας αποτελώντας μια ιδιαίτερη ελληνική πρωτοτυπία. Είναι αυτό που μας λείπει όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό, αφού μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βρούμε εύκολα και ανά πάσα στιγμή αυτό που χρειαζόμαστε. 

Στην πόλη του Ηρακλείου στην περιοχή του Μασταμπά στην οδό Μελίνας Μερκούρη 37 υπάρχει ένα μίνι μάρκετ μέσα στην γλύκα... Τόσο απο εξυπηρέτηση και διάθεση όσο και απο γλυκιές γεύσεις.


Ο Μάνος Χαιρέτης είναι ένας νέος Άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά, που με τη θετική του στάση, κερδίζει όλους τους πελάτες που μπαίνουν στο Ψιλικατζίδικο. 
Το μαγαζί έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια, όπως μας είπε χαρακτηριστικά. Ξέρει ο πελάτης ότι θα περάσει, θα ακούσει το καλαμπούρι του, θα πει και τον πόνο του, θα νιώσει ότι έχει μοιραστεί κάτι με έναν δικό του άνθρωπο. 


Εκτός όμως από τον σεβασμό, ακόμη και οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Όλα έχουν σημασία όταν αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο.Στο μίνι μάρκετ θα βρείτε αποκλειστικά τις υπέροχες χειροποίητες σοκολάτες "Αγαπητός" απευθείας απο τη Θεσσαλονίκη. . 
Εσείς οι λάτρεις, θα βρείτε ποικιλία γέυσεων και συνδυασμών σοκολάτας, ακόμα και χωρίς ζάχαρη. ΑΠΟΨΕΙΣ Οι αρμοί της (α)διάκριτης εξουσίας- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ