Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του Γιώργου Ηλιάδη «Το μαγκάλι», στο Ηράκλειο την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν το μυθιστόρημα του Γιώργου Ηλιάδη «Το μαγκάλι», στο Ηράκλειο την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017


Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου
Μια διαφορετική Παρουσίαση για ένα ξεχωριστό βιβλίο

«Το μαγκάλι», του Γιώργου Ηλιάδη
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣΟι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν «Το μαγκάλι» του Γιώργου Ηλιάδη.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

-Θεατρικός μονόλογος, με τον ηθοποιό-συγγραφέα Γιώργο Ηλιάδη
-Ταξίδι στην αφήγηση
-Προβολή-Αφιέρωμα στο Ηράκλειο του συγγραφέα
-Παρεμβάσεις για το μυθιστόρημα

Συνεργάζονται:
Ο Γιώργος Ηλιάδης,
η Μαρία Κακουλάκη,
ο Χρήστος Τσαντής,
«το μαγκάλι»,
«τα δυο πουγκιά»,
και οι φίλοι του βιβλίου…Ένα ταξίδι από την παιδική μας ηλικία και τη χώρα των παραμυθιών έως την προσαρμογή στις ανάγκες της αδυσώπητης καθημερινότητας.
Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς έψαξαν καιρό και τελικά βρήκαν το κατάλληλο «μαγκάλι», του συγγραφέα και ηθοποιού από το Ηράκλειο, Γιώργου Ηλιάδη. «Το μαγκάλι» άναψε πριν από λίγες μέρες στον Άγιο Νικόλαο. Τώρα έρχεται στην πατρίδα του, στο Ηράκλειο, την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017, στις 7:00 το απόγευμα, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου. (Ευπρόσδεκτοι μόνο όσοι επιθυμούν ένα ταξίδι, με αφετηρία τη χώρα των παραμυθιών και την ιστορία της γραφής).

«Το μαγκάλι» είναι το δεύτερο μυθιστόρημα του Γιώργου Ηλιάδη. Το πρώτο του έργο, με τίτλο «Τα δυο πουγκιά», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ραδάμανθυς, απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και αγκαλιάστηκε από τους φίλους του βιβλίου, ενώ ήδη ετοιμάζεται η δεύτερη έκδοσή του.

Η πένα του Γιώργου Ηλιάδη δεν έχει ταίρι. Δεν μιμείται. Με το δεύτερο κιόλας μυθιστόρημά του, κατοχυρώνει τον δικό του τρόπο γραφής και αφήγησης όπου ο σαρκασμός και η σάτιρα ευνοούν τον προβληματισμό και την αναζήτηση. Το ταξίδι του συγγραφέα είναι ένα κάλεσμα και – παράλληλα – μία απόπειρα να προσεγγίσουμε την ιστορία αλλιώς. Διαβάζοντας τις σελίδες, πιθανά, θα δούμε πως έχουν κάτι κοινό με τη δική μας προσωπική αφήγηση.

Post Top Ad

.............