Γενική συνέλευση και εκλογές πραγματοποιεί ο Ορειβατικός σύλλογος Αγίου Νικολάου στις 14 Οκτωβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Γενική συνέλευση και εκλογές πραγματοποιεί ο Ορειβατικός σύλλογος Αγίου Νικολάου στις 14 Οκτωβρίου

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, καλεί τα μέλη του Σωματείου σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου από τις 17:30 μέχρι τις 19:30στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου (Λευκών Ορέων 3, Άγιος Νικόλαος).
Οι εκλογές θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Νόμο και το καταστατικό (άρθρα 8, 9,10,11, 15,16) και σε περίπτωση μη απαρτίας συγκαλείται επαναληπτική Γ.Σ την ίδια ημερομηνία και στον ίδιο χώρο και ώρα 18.30. Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.
Τα μέλη του Συλλόγου, που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές (εκλόγιμα μέλη), θα πρέπει σύμφωνα με το καταστατικό να  έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή τους και να  δηλώσουν  την υποψηφιότητα τους (email:orivatikos@yahoo.gr, τηλ.6946160654) το αργότερο μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, ώστε να περιληφθούν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο.


 Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι τα παρακάτω:
 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης.
 2. Απολογισμός από τον Πρόεδρο και την Γραμματέα του απερχόμενου Δ.Σ, των πεπραγμένων και των δράσεων του Σωματείου για τα έτη 2015-2017
 3. Διαχειριστικός απολογισμός από τον Ταμία για τα έτη 2015-2017 και παρουσίαση των εκθέσεων της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα έτη 2015 και 2016.
 4. Έγκριση του απολογισμού και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ από κάθε ευθύνη για την υπό κρίση περίοδο.
 5. Συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος τεθεί από τα μέλη.
 6. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες, αναγγελία και παρουσίαση των υποψηφιοτήτων.
 7. Διενέργεια εκλογών, με μυστική ψηφοφορία, για εκλογή πέντε (5) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών για το Δ.Σ και τριών (3) τακτικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
8. Ανακοίνωση, από τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών για το Δ.Σ και την Ε.Ε.

Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή όλων των μελών είναι απαραίτητη.

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ