Διανομή ειδών καθαριότητας, υγιεινής και νωπού κρέατος από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας και θατρική παράσταση από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου με ελεύθερη είσοδο, στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/FEAD. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017

Διανομή ειδών καθαριότητας, υγιεινής και νωπού κρέατος από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας και θατρική παράσταση από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου με ελεύθερη είσοδο, στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/FEAD.

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δημότες του  ότι θα διενεργηθεί διανομή ειδών καθαριότητας, υγιεινής και νωπού κρέατος τα οποία προέρχονται από την εφαρμογή της Δ23/ΟΙΚ.17108/875/2017–ΦΕΚ 1474/Β/28-4-2017 Υπουργικής Απόφασης “Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων ένταξης ωφελούμενων Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).


Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27, την  Πέμπτη 28 και την  Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:00 π.μ. - 13:00 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου . 

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ  και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.  Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.
Επίσης ενημερώνουμε τους ωφελούμενους του Προγράμματος ότι στο πλαίσιο υλοποίησης των συνοδευτικών μέτρων, θα πραγματοποιηθεί  η  θεατρική  παράσταση , «Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ ; » από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου, στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:00 μ.μ  . Είσοδος Ελεύθερη . Πριν την παράσταση θα πραγματοποιηθεί δίωρο βιωματικό σεμινάριο στον ίδιο χώρο με ώρα έναρξης 7:00 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913

Post Top Ad

.............