ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΓΝΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΓΝΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι με επιτυχία έχει ξεκινήσει προ διμήνου (Απρίλιος 2017) και συνεχίζεται η πιλοτική επέκταση των υπηρεσιών της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας του ΠαΓΝΗ στη γεωγραφική περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.


Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας του ΠαΓΝΗ έχει εντάξει πλέον στο πρόγραμμα επισκέψεών της τον Δήμο Χερσονήσου, σε τακτική μηνιαία βάση, με την αρμονική συνεργασία και συνδρομή των Κοινωνικών Δομών και Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού, Κοινωφελής Επιχείρηση και Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Χερσονήσου) και των Γενικών Ιατρών των αντίστοιχων Περιφερειακών Ιατρείων.
Η παρουσία της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην περιοχή μας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την βοήθεια που παρέχει σε κατοίκους της περιοχής μας αφού παράλληλα φέρνει πιο κοντά τον πολίτη με υπηρεσίες ψυχικής υγείας ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο κρίσης που διανύουμε.
Η προγραμματισμένη εξέταση των ασθενών γίνεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Λιμ. Χερσονήσου και διενεργούνται συμπληρωματικά συγκεκριμένες επισκέψεις κατ’οίκον αναλόγως της σοβαρότητας των περιστατικών και της αδυναμίας πρόσβασης στο ιατρείο των ωφελουμένων της δράσης.


Ο Δήμαρχος Χερσονήσου

Γιάννης Μαστοράκης

Post Top Ad

.............