Μια ξεχωριστή εκδήλωση με μαθητές που απέδωσαν έργα του Νίκου Καζαντζάκη πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Μια ξεχωριστή εκδήλωση με μαθητές που απέδωσαν έργα του Νίκου Καζαντζάκη πραγματοποιήθηκε στο ΗράκλειοΘερμά συγχαρητήρια στη συνάδελφο εκπαιδευτικό του 53ου Δ.Σ Βαγγελιώ Βαρδουλάκη και στους μαθητές της Γ' τάξης για τη χθεσινή ξεχωριστή εκδήλωση στα πλαίσια των δράσεων έκφρασης του Δικτύου " Γνωρίζοντας το Νίκο Καζαντζάκη" .
Με την αρωγή της αγαπημένης Κάλλιας, καθηγήτριας μουσικής, της Δ/ντριας Eleni Meimari και την αξιοποίηση παραστατικών τεχνικών, δυσπρόσιτα αποσπάσματα του καζαντζακικού έργου αποδόθηκαν με μαγικό τρόπο απο 10 χρόνους μόνο μαθητές! 


Και είναι κάτι τέτοιες στιγμές που ξαποσταίνει" η φλεγόμενη καρδιά " και ως Σχολική Σύμβουλος, αισθάνεσαι τιμή και ευλογία που συμπορεύεσαι με εκλεκτούς συναδέλφους, διδάσκοντας και διδασκόμενη αενάως! 
Εκ μέρους των συναδέλφων Σχολικών Συμβούλων - μελών της συντονιστικής επιτροπής του Δικτύου Chronis SifakakisΣτέλα ΚουτσουράκηMaria Drakaki
ευχαριστίες στους συντελεστές της εκδήλωσης για τη γόνιμη μετάπλαση, όσων μοιραζόμαστε..! 
Το ταξίδι συνεχίζεται! 27 Μαίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου
6 μ. μ στα πλαίσια του Caraban Next!

Post Top Ad

.............