Συνεχίζεται έως τις 9 Μαίου η έκθεση ζωγραφικής στα Χανιά με θέμα: “Ταξίδι – Πηγή έμπνευσης – Ανεξίτηλες εντυπώσεις István Széchenyi και Johann N. Ender” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Συνεχίζεται έως τις 9 Μαίου η έκθεση ζωγραφικής στα Χανιά με θέμα: “Ταξίδι – Πηγή έμπνευσης – Ανεξίτηλες εντυπώσεις István Széchenyi και Johann N. Ender”

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα: “Ταξίδι – Πηγή έμπνευσης – Ανεξίτηλες εντυπώσεις István Széchenyi και Johann N. Ender” έως 9 Μαΐου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ), τις ώρες από 9 π.μ. έως 2 μ.μ..


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στην έκθεση παρουσιάζονται έργα του Aυστριακού ζωγράφου Johann Ender από το ταξίδι του με τον Ούγγρο κόμη István Széchenyi στην Ανατολή το 1818-9, έργα που προέρχονται από τη Βιβλιοθήκη της Ακαδημίας Επιστημών της Ουγγαρίας και επίσης νομίσματα και γραμματόσημα που συσχετίζονται με τη μορφή του Μεγάλου Ευεργέτη».
Η έκθεση οργανώνεται με πρωτοβουλία της πρεσβείας της Ουγγαρίας στην Αθήνα και την ευγενική συμβολή της πρεσβείας της Αυστρίας στην Αθήνα, του Δήμου Χανίων και της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Συνεχίζεται έως τις 9 Μαίου η έκθεση ζωγραφικής στα Χανιά με θέμα: “Ταξίδι – Πηγή έμπνευσης – Ανεξίτηλες εντυπώσεις István Széchenyi και Johann N. Ender”  ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ