Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Καμαρώστε το πάρκο σκουπιδότοπος στην παραλιακή της Νέας Αλικαρνασού

Στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασού στην παραλιακή οδό που τόσο έχει ταλαιπωρήσει τους φορείς αλλά και τους πολίτες του Δήμου Ηρακλείου δημιουργήθηκε πρίν απο λίγα χρόνια  στα πλαίσια της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης ένας υπαίθριος χώρος - πάρκο, η ύπαρξη του οποίου προήλθε απο την κατεδάφιση παλιών ακινήτων.


 Αντικείμενο του έργου ήταν η κατασκευή τμήματος του παραλιακού δρόμου Νέας Αλικαρνασσού από τον κόμβο Κ2 (Κατσαμπάς) έως την οδό Δημοκρατίας και βασικοί στόχοι είναι η διάνοιξη της παραλιακής οδού και η σύνδεση με το αεροδρόμιο, οι παρεμβάσεις στο παραλιακό μέτωπο, με τη δημιουργία δικτύου πεζοδρόμων, η εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες, η δημιουργία θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων και η δημιουργία ζώνης περιπάτου.

 Κάνοντας μια βόλτα στο πάρκο - υπαίθριος χώρος που έχει δημιουργηθεί θα παρατηρήσετε, σπασμένα παγκάκια, σκουπίδια παντού, σαπημένα ξύλα και χόρτα ξερά που είναι εστία φωτιάς μέσα σε κατοικημένη περιοχή.
Καλό θα ήταν κατά πρώτον η νέα Δημοτική αρχή Ηρακλείου να φροντίσει για την ασφαλή αναψυχή των πολιτών της Νέας Αλικαρνασσού που επισκέπτονται το πάρκο.
Και κατά δεύτερον να ντύσει με κούνιες, τσουρλήθρες και τραμπάλες τον χώρο ώστε να αποκτήσει νόημα το πάρκο - υπαίθριος χώρος και για τα παιδιά.ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ