Γιορτή Κρητικής Διατροφής, στο Ρέθυμνο απο 1 έως 7 Ιουλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Γιορτή Κρητικής Διατροφής, στο Ρέθυμνο απο 1 έως 7 Ιουλίου

Από 1 έως και 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και φέτος η Γιορτή Κρητικής Διατροφής, που διοργανώνεται και φέτος από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, στο δημοτικό κήπο Ρεθύμνου.
 
Στο πλαίσιο αυτό το Επιμελητήριο Ρεθύμνης καλεί τις επιχειρήσεις των παραγωγικών κλάδων του Ρεθύμνου που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν δικό τους περίπτερο στη Γιορτή να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους ως εκθέτες στην εκδήλωση.
Η διοργάνωση της Γιορτής Κρητικής Διατροφής εντάσσεται στην προσπάθεια προβολής και ανάδειξης των τοπικών ποιοτικών προϊόντων με απώτερο στόχο την καθιέρωσή τους στην προτίμηση των καταναλωτών, ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών, αποτελώντας αναπτυξιακό εργαλείο για όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Αποτελεί επίσης μια μοναδική ευκαιρία για την αντιπροσωπευτική παρουσία της τοπικής μας παραγωγής και των δυνατοτήτων για εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του Ρεθύμνου.


 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω email στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης (info@eber.gr ), έως και την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 200 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) που καλύπτει το σύνολο των δαπανών του εκθέτη (περίπτερο και προβολή). Δεδομένου του περιορισμένου αριθμού περιπτέρων, η αξιολόγηση των αιτήσεων συμμετοχής θα βασιστεί στην ημερομηνία υποβολής της αίτησης αλλά κυρίως στην καινοτομία των προς προβολή προϊόντων και την εντοπιότητα των επιχειρήσεων.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής που θα παραληφθούν μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δεν θα ληφθούν υπόψη της επιτροπής διοργάνωσης.
 
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν' απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης, και συγκεκριμένα στον Θοδωρή Τσαούλη τηλ.: 28310-57330.
ρεθεμνιωτικα νεα

Γιορτή Κρητικής Διατροφής, στο Ρέθυμνο απο 1 έως 7 Ιουλίου
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............