Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για θέματα ασφάλειας και κυκλοφορίας ενόψει έναρξης τουριστικής περιόδου στον δήμο Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για θέματα ασφάλειας και κυκλοφορίας ενόψει έναρξης τουριστικής περιόδου στον δήμο Ηρακλείου


Σύσκεψη για θέματα ασφάλειας και κυκλοφορίας ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου στην αίθουσα «Ανδρέα Παπανδρέου» στην Λότζια, το πρωί της Τετάρτης 15 Μαρτίου.
Στην αίθουσα συμμετείχαν από πλευράς Δήμου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού κ. Gian Andrea Garancini και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Μαρίνος Παττακός, ενώ από πλευράς φορέων παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Τροχαίας, της Τουριστικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Αερολιμένα Ηρακλείου, του Λιμενικού, του ΚΤΕΛ, των Ξεναγών, των Τουριστικών Πρακτορείων, των Τουριστικών Λεωφορείων και των Ταξί.


Συζητήθηκαν εκτενώς τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης, κυρίως στο κέντρο, στην Κνωσσό και στο Αεροδρόμιο τα οποία εντείνονται κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου και ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις για την επίλυση ορισμένων εξ΄ αυτών. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι η σύσκεψη ήταν χρήσιμη και πρέπει να επαναληφθεί σύντομα, αφού πρώτα οι αρμόδιοι φορείς εξετάσουν τις προτάσεις που κατατέθηκαν.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............