Πασχαλινό bazaar από «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στο Ρέθυμνο απο σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Πασχαλινό bazaar από «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στο Ρέθυμνο απο σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου


«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει προκειμένου να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.
Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Το πασχαλινό bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει:
30 Μαρτίου έως 03 Απριλίου έμπροσθεν Δημαρχείου Ρεθύμνης με ώρες λειτουργίας 10:00-20:00
Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε    χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!
Κι αν δεν βρεθείτε στο πασχαλινό bazaar, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο 28210-73000.
Πασχαλινό bazaar από «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στο Ρέθυμνο απο σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου

Post Top Ad

.............