Εγκαινιάστηκε στο Νεώριο Μόρο στα Χανιά η έκθεση εικαστικής δημιουργίας της “Ίριδας” με θέμα: “Γυναικών Ιριδίσματα 2017 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Εγκαινιάστηκε στο Νεώριο Μόρο στα Χανιά η έκθεση εικαστικής δημιουργίας της “Ίριδας” με θέμα: “Γυναικών Ιριδίσματα 2017

Εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Νεώριο του Μόρο η έκθεση εικαστικής δημιουργίας της “Ίριδας” με θέμα: “Γυναικών Ιριδίσματα 2017”. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν εξαιρετικές φωτογραφίες των μελών του συλλόγου καθώς και εικαστικά έργα. Αντικείμενο των έργων το παλιό λιμάνι, μορφές ανθρώπων, τοπία κ.α.

Η έκθεση πραγματοποιείται με αφορμή τον Παγκόσμιο Εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας και τη διοργανώνουν ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων “ΙΡΙΣ” και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων.
Θα ακολουθήσουν: Στις 8 Μαρτίου στις 5.30 μ.μ. τσάϊ αγάπης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων με τη συνεργασία και στήριξη του Συλλόγου, με σκοπό τη διάδοση της ιδέας δωρεάς ομφαλικών βλαστοκυττάρων. Στις 12 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. λήξη της Έκθεσης, πλαισιωμένης μουσικά, με τη φιλική συμμετοχή του κ. Χρήστου Κοτσαύτη (κιθάρα – τραγούδι) και της κ. Ζαχαρένιας Σημανδηράκη (τραγούδι).
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Διαπολιτισμικού Ευρωμεσογειακού Κέντρου UNESCO και είναι ανοιχτή καθημερινά με ελεύθερη είσοδο.


χανιωτικα νεα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............