Συνεχίζεται από την “Αρένα” “Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου ” στα Χανιά σήμερα Σάββατο 11 και αύριο 12 Μαρτίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Συνεχίζεται από την “Αρένα” “Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου ” στα Χανιά σήμερα Σάββατο 11 και αύριο 12 Μαρτίου

Για τέσσερις ακόμα παραστάσεις, σήμερα Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι και στις 7 το απόγευμα συνεχίζεται από την “Αρένα” “Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου ” μετά τον επιτυχημένο πρώτο κύκλο παραστάσεων, στο θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης” σε σκηνοθεσία της Στέλλας Δασκαλάκη.
Πρόκειται για το παιδικό/εφηβικό μυθιστόρημα της μεγάλης Ελληνίδας πεζογράφου, Άλκης Ζέη.Η υπόθεση: «27 Οκτωβρίου 1940: θα τη θυμάται αυτή τη μέρα ο Πέτρος, που πέθανε το τριζόνι του. θα τη θυμάται γιατί την επόμενη μέρα ακούει τη φωνή της μητέρας του να του λέει: “Σήκω. έγινε πόλεμος! Δεν ακούς τις σειρήνες;”. Όταν ο πόλεμος έφτασε στο κατώφλι της Ελλάδας ο Πέτρος ήταν 9 χρονών. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες ο Πέτρος θα ξεκινήσει έναν μεγάλο περίπατο, γεμάτο περιπέτειες, συναισθήματα, εμπειρίες και γνώσεις που θα πλουτίσουν την παιδική του ψυχή και θα τον κάνουν να αγαπήσει την πατρίδα του. Με παλιούς και καινούριους φίλους συμμετέχει στην αντίσταση. Η ελπίδα κάπου στο βάθος σιγοκαίει. Μια παράσταση που φιλοδοξεί να φωτίσει μέσα από τα μάτια του Πέτρου, τα παιδιά όλου του κόσμου που αναπάντεχα η ζωή τους αλλάζει. Μια βίαιη πορεία προς την ωριμότητα».
Η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά από 6 ετών. Μια παράσταση για όλη την οικογένεια! Τα παιδιά, τους γονείς και τους παππούδες και γιαγιάδες!
Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Κισκήρα.
Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ). Κρατήσεις θέσεων στο τηλ.: 699 445 6536
•Στο φουαγιέ του θεάτρου θα φιλοξενείται τμήμα της έκθεσης σπάνιων ζωγραφικών και λιθογραφικών αφισών και φωτογραφιών της περιόδου 1941-1945, από τις ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Καναδά, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και φυσικά την Ελλάδα με γενικό τίτλο «Η ανθρωπότητα αντιστέκεται: Η πρόκληση, η μάχη, η νίκη» του συλλέκτη-ηθοποιού Lefteris Lamprakis.

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑPost Top Ad

.............