Τοποθετούνται κίτρινοι κάδοι ανακύκλωσης στο Ηράκλειο – Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός: «Θέλουμε να γίνει η ανακύκλωση συνήθεια για όλους τους Ηρακλειώτες» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Τοποθετούνται κίτρινοι κάδοι ανακύκλωσης στο Ηράκλειο – Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός: «Θέλουμε να γίνει η ανακύκλωση συνήθεια για όλους τους Ηρακλειώτες»

Στην τοποθέτηση κίτρινων κάδων απορριμμάτων προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το δίκτυο ανακύκλωσης της πόλης. Οι κίτρινοι κάδοι προορίζονται για τη συλλογή χαρτιού αποκλειστικά και θα τοποθετηθούν αρχικά σε χώρους όπου παράγονται ως απορρίμματα μεγάλοι όγκοι χαρτικής ύλης, όπως είναι τα σχολεία και οι δημόσιες υπηρεσίες. Συνολικά αναμένεται η τοποθέτηση 60 κάδων σε περισσότερα από 40 σημεία σε ολόκληρο το Ηράκλειο.Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, αφού είδε από κοντά τους καινούργιους κάδους που τοποθετήθηκαν μπροστά στην Λότζια, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη, δήλωσε σχετικά: «Οι κίτρινοι κάδοι εντάσσονται στον συνολικό σχεδιασμό της παρούσας δημοτικής αρχής που έχει στόχο να καταστήσει την ανακύκλωση καθημερινή συνήθεια για τους Ηρακλειώτες. Έχουμε κάνει ήδη μια σειρά ενεργειών προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση, όπως η επαναλειτουργία του ΚΔΑΥ, η τοποθέτηση μπλε κωδώνων για την ανακύκλωση γυάλινων αντικειμένων κ.α. Προγραμματίζουμε πολλές ακόμα μέσα στο 2017, με έμφαση στην ενημέρωση των παιδιών στα σχολεία για τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Εταιρία Ανακύκλωσης για την αμέριστη συμπαράστασή της στην προσπάθειά μας».

Post Top Ad

.............