Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Μουσική Παραγωγή με Η/Υ για μαθητές» τον Μάρτη στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Μουσική Παραγωγή με Η/Υ για μαθητές» τον Μάρτη στο Ηράκλειο

Η Αντιδημαρχία Παιδείας Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου και ο Τομέας Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού ΙΙ του 1ου ΕΚ Ηρακλείου διοργανώνουν εισαγωγικό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Μουσική Παραγωγή με Η/Υ για μαθητές». Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους του εργαστηρίου Οπτικοακουστικών Συστημάτων και του Στούντιο Ηχογραφήσεων του Τομέα στο 1ο ΕΚ Ηρακλείου Κρήτης (Ιτάνου 40 Κηπούπολη Ηράκλειο) την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00-20:00.
Το σεμινάριο απευθύνονται σε μαθητές της Γ’ Τάξης των Γυμνασίων, της Α’ Τάξης των ΓΕΛ και της Α’ Τάξης και Β’ Τάξης των ΕΠΑΛ της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και στόχος του είναι να γνωρίσουν οι μαθητές τις τεχνολογίες παραγωγής μουσικής με την βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή και να εκπαιδευτούν στην χρήση εργαλείων (π.χ. FLstudio) για την παραγωγή μουσικής. Η γνώση που θα αποκτήσουν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις ανάγκες των εκδηλώσεων των Σχολείων και των διαφόρων προγραμμάτων στα οποία συμμετέχουν.
Εισηγητής είναι ο κ. Σωτήρης Γκουγκούσης εκπαιδευτικός ΠΕ12-10 Φυσικός Ρ/Η του 5ου ΓΕΛ Ηρακλείου ενώ στην επιτροπή διοργάνωσης συμμετέχουν οι:
Γιώργος Βλαχάκης -Αντιδήμαρχος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Καινοτομίας Δήμου Ηρακλείου
Γιώργος Μανατάκης -Διευθυντής 1ου ΕΚ
Σωτήρης Γκουγκούσης -Φυσικός Ρ/Η Εκπαιδευτικός 5ου ΓΕΛ
Γιώργος Καζγκούτης - Φυσικός Ρ/Η Υπεύθυνος Τομέα
Παρακαλούνται όσοι μαθητές ενδιαφέρονται και έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν να υποβάλουν αίτηση στην ιστοσελίδα: http://semiek.weebly.com/ μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2810361733 κ. Γιώργο Καζγκούτη και στο site http://semiek.weebly.com/ Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί το απαραίτητο υποστηρικτικό υλικό αρκεί να διαθέτουν USB stick.

Post Top Ad

.............