ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ»

Ένα νέο σεμινάριο για εκείνους που λατρεύουν τα αρώματα και επιθυμούν να επενδύσουν το χρόνο τους δημιουργικά ή έχουν σκοπό να εισέλθουν στον συγκεκριμένο επιχειρηματικό κόσμο, επαγγελματίες του χώρου ομορφιάς και αισθητικής  και όχι μόνο, διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μυήσει τους καταρτιζόμενους στον κόσμο της φυσικής αρωματοποιίας και να τους διδάξει την τεχνική δημιουργίας φυσικών αρωμάτων.  Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία ν΄ αποκομίσουν σημαντικές πληροφορίες για να προστατεύονται από τα χημικά προϊόντα και να μάθουν για τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Παρουσίαση του Success Story του Αρωματοποιού
Ιστορία του αρώματος
Το βιομηχανικό άρωμα (Συνθετικό άρωμα)
Animalic: εκχυλίσματα ζωικής προέλευσης
Το φυσικό άρωμα – Η μέθοδος απόσταξηςΑρωματικές Νότες
Οι Οικογένειες των αρωμάτων
Οι κατηγορίες των αρωμάτων  (Σύσταση / Είδη συμπύκνωσης)
Πρακτική άσκηση, κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μυρίσουν αιθέρια έλαια, αναλύοντας τα διεξοδικά μέχρι να μπορούν να τα αναγνωρίσουν με κλειστά μάτια.
Δημιουργία προσωπικού αρώματος.

Το κόστος του προγράμματος: είναι 60€*  ανά συμμετοχή. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών, ενώ κάθε καταρτιζόμενος θα δημιουργήσει το δικό του άρωμα το οποίο θα πάρει μαζί του!
 *Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10% σε  άνεργους, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής τους, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

Χρόνος Διεξαγωγής:  Τετάρτη 22/02 από τις 17:00 έως τις 22:00, συνολικά 6 διδακτικές ώρες.
Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγητής: Θεόδωρος Καλοτίνης,  γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1989. Δημιούργησε την πρώτη Ελληνική μάρκα φυσικών αρωμάτων THÉO PARFUMS, με συστατικά της Ελληνικής φύσης και όχι μόνο. Ανακάλυψε μια μοναδική πατέντα ευρεσιτεχνίας για την δημιουργία χειροποίητων αρωμάτων. Το μεγάλο του πάθος για την αρωματοποιία τον οδήγησε στην παγκόσμια πρωτεύουσα της αρωματοποιίας, πόλη Grasse της Γαλλίας, όπου εκεί σπούδασε την τεχνική δημιουργίας των αρωμάτων στο privet school της Galimard, μιας από τις πρώτες εταιρείες  αρωματοποιίας στο κόσμο. Παράλληλα είναι εισηγητής στο σεμινάριο «Εισαγωγή στη φυσική αρωματοποιία» που διεξάγεται σε ιδιωτική σχολή.

Επικοινωνία:  ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730,info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ