Πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ψαρέματος με φελό στο λιμάνι του Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ψαρέματος με φελό στο λιμάνι του ΗρακλείουΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στο λιμάνι του Ηρακλείου στην 4η προβλήτα ο δεύτερος περιφερειακός αγώνας ψαρέματος Κρήτης με φελό.
Ο πρώτος αγώνας να αναφέρουμε ότι διεξήχθει στην Ιεράπετρα .
Στους αγώνες του Ηρακλείου συμμετείχαν 18 αθλητές απο τους ομίλους Ηρακλείου, Ιεράπετρας και Σητείας και πραγματοποιήθηκε υπό την διοργάνωση του ναυτικού ομίλου Σητείας και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.


Απώτερος σκοπός της προσπάθειας  - πρωτοβουλίας των συγκεκριμένων αγώνων είναι η συμμετοχή στους πανελλήνιος αγώνες.
Οι αγώνες διήρκεσαν έως τις 6 το απόγευμα και σε συνδυασμό με τον καλό καιρό αρκετοί Ηρακλειώτες κατέβηκαν στο λιμάνι όπου και παρακολούθησαν τους αγώνες.
Ο πρόεδρος του ναυτικού ομίλου Σητείας κύριος Κυριάκος Παπαϊωάννου μίλησε στην κάμερα του ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ και εξήγησε την φιλοσοφία των αγώνων και τους κανόνες διεξαγωγής τους, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο κόστος του εξοπλισμού των αθλητών.
Η προσπάθεια και η έμπνευση των συγκεκριμένων αγώνων ανέφερε ο κύριος Παπαϊωάννου με δεδομένο τον πολύ δρόμο αναγνώρισης και στήριξης που απαιτεί ίσως λειτουργήσει και ώς μια εναλλακτική μορφή τουρισμού για τον κόσμο που επισκέπτεται την Σητεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............