ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ Ο.Λ.Η ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ MSC MAGNIFICA - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ Ο.Λ.Η ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ MSC MAGNIFICA


Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε στις 16-01-2017 το κρουαζιερόπλοιο "MSC MAGNIFICA", της εταιρείας Mediterranean Shipping Company, με 2.709 επιβάτες και 941 άτομα πλήρωμα, το οποίο προσέγγισε για πρώτη φορά το λιμάνι μας ( maiden call ) και επίσης έκανε και το ποδαρικό για την κρουαζιέρα για το 2017.
Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου έτυχαν θερμής υποδοχής από τη διοίκηση του λιμένα με παραδοσιακά γλυκίσματα και ποτά.


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κος Απόλλων Φιλιππής, συνοδευόμενος από το μέλος ΔΣ κα. Νίκη Γιαμαλάκη και τον Διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών κ. Ευάγγελο Τσαμπουράκη, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική συνάντηση με τον καπετάνιο κ. Ferdinando Pondi και τον hotel manager κ. Antonio Castellano για ανταλλαγή συμβολικών δώρων.
Το μήκους 249 μέτρων πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, προερχόμενο από Ρόδο, παρέμεινε στο λιμάνι μας από τις 07:00 έως τις 14:00, όπου και απέπλευσε για Civitavecchia.
Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, στοχεύοντας στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας, αναβαθμίζει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες και υποδομές ώστε να μεγιστοποιήσει τα ανταποδοτικά οφέλη , τόσο για το λιμάνι όσο και για την τοπική κοινωνία της πόλης μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............