ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MAKE A WISH ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MAKE A WISH ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Την Τετάρτη 26/10/2016 και ώρα 17:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από εκπροσώπους του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στο Ξενοδοχείο Capsis Astoria, στην αίθουσα «Κελάρι», για την ενημέρωση νέων εθελοντών και παράλληλα θα γίνει εκτενής αναφορά στο πρόγραμμα χορηγιών του Οργανισμού. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), είναι ένας διεθνής, φιλανθρωπικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που σκοπός του είναι να πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών, από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.
Από το 1996 που ξεκίνησε τη δράση του το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στη χώρα μας, έχει εκπληρώσει αναρίθμητες παιδικές Ευχές, χάρη στην ανεκτίμητη βοήθεια των εθελοντών του.


Οι εθελοντές αποτελούν την κινητήριο δύναμη του Οργανισμού μας. Με τη δουλειά, την ευαισθησία και την προσήλωση που τους διακρίνει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) καταφέρνει να υλοποιεί ακόμα και τα πιο απίστευτα παιδικά όνειρα και να χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά με σοβαρές ασθένειες.
Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2109637660, εσωτ. 104, την κυρία Κατερίνα Ζαγοράκη καθώς και στο 6977370432 την κυρία Πόπη Τζανάκη.

Το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στην Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας:

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει ευχές σε περισσότερα από 1.550 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ MAKE A WISH ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ