ΥΠΟΓΡΑΦΗ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΟΓΡΑΦΗ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΥπογράφηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 στο Δημοτικό Κατάστημα Λ.Χερσονήσου η εργολαβική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Τοποθέτηση Στηθαίων Ασφαλείας» μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας του Δήμου Χερσονήσου κ. Εμμανουήλ Πετράκη και του εκπροσώπου της Αναδόχου εταιρείας «Ανδρούλα Σουρουλλά & ΣΙΑ Ε.Ε.» κ. Ανδρούλα Σουρουλλά.
Το έργο θα εκτελεστεί σύμφωνα με την 23/2015 εγκεκριμένη μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας προϋπολογισμού 55.000,00€ και συνοπτικά περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:


1. Αντικατάσταση κατεστραμμένων μονόπλευρων στηθαίων ασφαλείας σε διάσπαρτες θέσεις της ΠΕΟ90, σε τμήματα εντός ορίων οικισμών του Δήμου.
2. Τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων σε δημοτικό δρόμο εντός του οικισμού Επισκοπής και σε θέσεις της ΠΕΟ 90, σε τμήματα εντός ορίων των οικισμών Καρτερού και Γουρνών, όπου εμφανίζεται υψηλή επικινδυνότητα στη διεξαγωγή της κυκλοφορίας.
3. Τοποθέτηση οριοδεικτών.
Ως χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών έχει οριστεί το διάστημα των τριών (3) μηνών ενώ η επίβλεψη του έργου θα γίνει από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Post Top Ad

.............