Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 21η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Σ

Ο Χορευτικός Όμιλος Χανίων «Ο Ψηλορείτης» διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, την καθιερωμένη Γιορτή Τσικουδιάς.
Η Γιορτή γίνεται για 21ή συνεχή χρονιά και αποτελεί πόλο έλξης ντόπιων και επισκεπτών που παρακολουθούν την αναβίωση της απόσταξης της τσικουδιάς από παραδοσιακό καζάνι και διασκεδάζουν με κρητική μουσική, χορό, πλούσια παραδοσιακά εδέσματα και φυσικά άφθονη τσικουδιά.
Η Γιορτή Τσικουδιάς 2016 θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου και ώρα 19.00, στην Πλατεία Γιαλί Τζαμισί στο Παλιό Λιμάνι και η βραδιά θα πλαισιώνεται από το μουσικό συγκρότημα των Νεκτάριου και Ευτύχη Κωστάκη. Οι χορευτικές ομάδες του «Ψηλορείτη» θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα και την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει η Ζαχαρένια Μπούτζουκα.ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ