Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ ΚΡΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αύριο Κυριακή 16 Οκτωβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει κυκλική πεζοπορία στην περιοχή πάνω από τον Θεολόγο Κριτσάς.
Η πεζοπορία μας θα ξεκινήσει από τον Θεολόγο, τον μικρό οικισμό που βρίσκεται ανάμεσα στη Κριτσά και τον Κρούστα. Ο οικισμός του Θεολόγου ξεκίνησε σαν μοναστήρι, το οποίο ιδρύθηκε τη Β’ Βυζαντινή περίοδο και λειτούργησε μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα.  

Θα περπατήσουμε ανηφορικά από αγροτικούς δρόμους προς την περιοχή "Βουλίσματα" και στην συνέχεια με πορεία δυτική από παλιά μονοπάτια, με εντυπωσιακή θέα στον κάμπο της Κριτσάς, θα φτάσουμε στην περιοχή "Πατερογιώργη".  Θα συναντήσουμε τον δρόμο Κριτσάς-Καθαρού και θα επιστρέψουμε στην αφετηρία από μονοπάτια, ακολουθώντας την ρεματιά με το μικρό πρινοδάσος.
          

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: από Άγιο Νικόλαο (Κ.Καραμανλή 23, S/M ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), την Κυριακή το πρωί στις 8:30 και μετάβαση στην περιοχή με δικά μας αυτοκίνητα.
          ΩΡΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ: 4 (χωρίς τις απαραίτητες στάσεις)
          ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: τηλ. 6948912019
          ΑΡΧΗΓΟΙ:  Πάγκαλος Γιάννης
     ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: pezopories.blogspot.grΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ