ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην Αλικαρνασσό παίρνει ξανά ζωή και αποδίδεται προς χρήση στους δημότες μετά την ανακαίνιση των εγκαταστάσεών του και την αποκατάσταση του χώρου από την ΔΗ.Κ.Ε.Η ΤΟΥ Δήμου Ηρακλείου.
Τα εγκαίνια επαναλειτουργίας του Κυκλοφοριακού Πάρκου με την υποδοχή δράσεων από Φορείς και Υπηρεσίες του Hρακλείου θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί.


Η επανέναρξη λειτουργίας των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής σηματοδοτείται με το ελπιδοφόρο σύνθημα «Οδηγώ με Ασφάλεια το Μέλλον μου» της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.
Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας την 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2016 θα αποκαλύψουν στα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, μέσω ενός πλέγματος βιωματικών δράσεων, τις αρχές της ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς, συνοδεύοντάς τους στα πρώτα βήματά τους ως συνεπείς και υπεύθυνοι χρήστες του οδικού δικτύου.
Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας ολοκληρώνεται με την παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού που συνοψίζει το μήνυμα υγείας, εκπαίδευσης και οδικού πολιτισμού στους εκπαιδευόμενους μαθητές από τα έγκριτα επιστημονικά μέλη του Εργαστηρίου Μελέτης συμπεριφορών υγείας & οδικής ασφάλειας του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Κρήτης.
Στις 2ήμερες εκδηλώσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν πρωινές ώρες την 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2016 θα συμμετέχουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, το Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης με πλήρωμα και αντίστοιχο όχημα και το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου.


Post Top Ad

.............