5ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2016 ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΣΤΙΣ 24 ΚΑΙ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

5ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2016 ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΣΤΙΣ 24 ΚΑΙ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μαθητές από όλα τα σχολεία του Δήμου, μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων και Συλλόγων Γονέων – Κηδεμόνων, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες της περιοχής, εμψυχωτές και κοινωνικοί λειτουργοί, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα, ότι «όλοι μαζί μπορούμε ν’ αποδεχθούμε τη διαφορετικότητα και να τη σεβαστούμε».
Με προσωπική εργασία, μεράκι και διάθεση για προσφορά εθελοντές/κάτοικοι του Δήμου, απ’ όλα τα δημοτικά διαμερίσματα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα στηρίζοντας για πέμπτη χρονιά τον επιτυχημένο θεσμό.
Το διήμερο Φεστιβάλ έχει ψυχαγωγικό, δημιουργικό και παιδευτικό χαρακτήρα, απευθύνεται σε παιδιά αλλά και ενήλικες, με σκοπό να εξηγήσει ότι η διαφορετικότητα δεν είναι μειονέκτημα και πολλές φορές δεν είναι προσωπική επιλογή.

Στη διάρκεια του 5Ο Παιδικού Φεστιβάλ Δήμου Αρχανών – Αατερουσίων έχουν προγραμματιστεί πολλές και ποικίλες δραστηριότητες όπως χορευτικά, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, συζητήσεις, βιωματικά παιχνίδια, τα οποία αναμένεται να κρατήσουν ζωηρό το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.
Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία των Αρχανών, στον αύλιο χώρο της Εκκλησίας του Εσταυρωμένου, στο χώρο της παλιάς αγοράς, στον θερινό κινηματογράφο «Παράδεισος» και στο Δημοτικό κτίριο (Οίστρο).
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με το διαγωνισμό αφίσας με θέμα τη διαφορετικότητα και τη βράβευση της καλύτερης συμμετοχής.
Το 5Ο Παιδικό Φεστιβάλ, διοργανώνει ο Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων, με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και της Περιφέρειας Κρήτης. Υπεύθυνη: Χαρά Γενειατάκη – Φωτοπούλου, Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

 «Είσαι άνθρωπος, αξίζεις αγάπη, όποιο χρώμα κι αν έχει το δέρμα σου, όπου κι αν πιστεύεις, όπως κι αν σκέφτεσαι, όποια δυσκολία κι αν αντιμετωπίζεις…»
Η διαφορετικότητα δεν είναι μειονέκτημα είναι χαρακτηριστικό
Γενειατάκη –Φωτοπούλου Χαρά
Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχ/σης Δήμου Αρχανών –Αστερουσίων.

5ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2016 ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΝΕΣ ΣΤΙΣ 24 ΚΑΙ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Post Top Ad

.............