Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Στο Ηράκλειο Αττικής θα βρεθούν οι Κρητες παραγωγοί  με αφορμή την γιορτή τσικουδιάς  , από τις 4 ημέρα Τρίτη έως και τις 9 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή , φιλοξενούμενοι από τον σύνδεσμο Κρητών Ηρακλείου και τον δήμο Ηρακλείου Αττικής .
Όλα τα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης θα βρίσκονται στην πλατεία Κολοκοτρώνη στο θεατράκι μπροστά από τον σταθμό του Ησαπ προσκαλώντας όλο τον κόσμο που θα επισκεφτεί την διοργάνωση να δοκιμάσει και να γευτεί για άλλη μια φορά της νοστιμιές του νησιού ( ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, κρασί, τσικουδιά, µέλι, καπνιστά , ζυμαρικά, σφακιανές πίτες, καλιτσούνια, ελιές, ειδή λαϊκής τέχνης  κα) .Οι παραγωγοί θα βρίσκονται εκεί όλη την ημέρα από την Τρίτη  4 έως και τις 9 Οκτώβριου ημέρα Κυριακή οπού θα κορυφωθούν και οι εκδηλώσεις για την γιορτή τσικουδιάς.
Στην προσπάθεια αυτή βρίσκεται ο σύνδεσμος Κρητων Ηρακλείου Αττικής  ο πρόεδρος Αγριμακης Παντελής με το συμβούλιο , και ο Δήμαρχος  Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος ,   τους οποίους τους ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία των παραγώγων στον ίδιο χώρο για  3η φορα.
Τις ημέρες της διοργάνωσης θα υπάρχει και πρόγραμμα με καταξιωμένους καλλιτέχνες της Κρητικής μουσικής και συλλόγους κάθε βράδυ , με αποκορύφωση το βράδυ της Κυριακής με την τελετή τερματισμού.
Μαζί μας Θάνε ο Μανώλης Κονταρος Τετάρτη 5-Οκτώβριου , ο Γιάννης ο Κακλης την Πέμπτη 6-Οκτώβριου , ο φίλος της Κρητικής παράδοσης και διατροφής Γιώργος Καραγιώργης 7-Οκτώβριου , ο Νοητακης Μιχάλης 8-Οκτώβριου ,   Και ο Βογιατζηδακης  Μιχάλης την τελευταία μέρα 9-Οκτώβριου με το κλείσιμο και κέρασμα άφθονης τσικουδιάς  του συλλόγου   σε όλους τους επισκέπτες και φίλους του Ηρακλείου Αττικής και όχι μονό .
Μαζί τους θα υπάρχουν  χορευτικά από Κρητικούς συλλόγους από όλη την
Αττική, τους οποίους ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Η διοργάνωση θα καλυφτεί από μέσα ενημέρωσης , τηλεόραση , ραδιόφωνο ,internet, κ.α. Ώρες λειτουργίας από τις 9 το πρωί έως και τις 11 το βράδυ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πρόγραμμα της διοργάνωσης
Σύνδεσμος Κρητων Ηρακλείου Αττικής
Τηλ    -  210.2715078   6939085775 Αγριμακης Παντελης
Κρητική παράδοση & διατροφή  σχετικά με συμμετοχές η οτιδήποτε άλλο
Τηλ   Αθητακης Ιωάννης   6940652260 , 6942615250

Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Post Top Ad

.............