ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΚΑΙ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΚΑΙ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Στο πλαίσιο του θεσμού της «Υιοθεσίας Χώρων Πρασίνου», η Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, η 2η Δημοτική Κοινότητα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσαμπά ΄΄ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ΄΄ καθώς και η ομάδα εθελοντών αλλά και ο ανάδοχος του Πάρκου κ. Αλέξανδρος Ελιώτης, διοργανώνουν Διήμερο Εκδηλώσεων το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στον χώρο του πάρκου της Σοφίας, στη συμβολή των οδών Καζαντζίδη & Σωκράτους, στην περιοχή Κατσαμπά.
Το πάρκο της Σοφίας αποτελεί ένα από τα πολλά υιοθετημένα πάρκα και το Διήμερο Εκδηλώσεων έχει στόχο την ενίσχυση της εθελοντικής προσφοράς και εργασίας για τους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου της πόλης του Ηρακλείου, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00, με την Παιδική Χορωδία της κ. Λαγουδάκη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν Παραδοσιακοί ήχοι από όλη την Ελλάδα από το Μουσικό σχήμα Εράν.
Τη μουσική παρέα Εράν αποτελούν οι μουσικοί: Νεκτάριος Παχιαδάκης (λύρες και τραγούδι) Κυβέλη Σεργίου (τραγούδι και κρουστά) και ο Λάμπης Δουλγεράκης (ούτι, λαούτο, θιαμπόλι, κιθάρα ).
Η μουσική βραδιά θα κλείσει με κρητικούς ήχους από το Συγκρότημα του Αντώνη Βεργάκη (τραγούδι και λύρα) που το αποτελούν οι μουσικοί: Ανδρέας Καραπιδάκης (λαούτο), ο Ιωάννης Καλούδης (κιθάρα) και ο Μάριος Καλούδης (μπάσο).
Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 η εκδήλωση θα ξεκινήσει με Υοga Γέλιου με την κ. Μάνια Μιγάδη ενώ θα ακολουθήσει παράσταση Καραγκιόζη για μικρά παιδιά.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ  ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΚΑΙ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ