ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 1986 ΣΤΙΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 1986 ΣΤΙΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Τα μαθητικά τα χρόνια δεν ξεχνιούνται με τίποτα», έτσι τουλάχιστον ισχυριζόμαστε, παραφράζοντας ένα τραγούδι, όταν τα νοσταλγούμε. 
Ας θυμηθούμε λοιπόν:
Μυρωδιά φρεσκοκομμένων βιβλίων αρχές Σεπτέμβρη, αίθουσες γεμάτες θρανία, μια έδρα σε βάθρο και μια αυλή μελίσσι ζωντανό. Εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και σχολικές ορχήστρες. Τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα, κοπάνες στην κοντινή καφετέρια, πρωινά καθημερινής, μαθητικής τρέλας, αποβολές και απονομές βραβείων. Αγωνία και χέρια ιδρωμένα την ώρα των εξετάσεων, όνειρα απλωμένα να λιαστούν στο μεγάλο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στον οποίο λαχταρούσαμε, από την πρώτη, να ανεβούμε. 30 χρόνια από την αποφοίτηση, μα είναι σαν χτες τα πάντα. Μόνο που για να θυμηθούμε ακόμα πιο πολλά πρέπει να μοιραστούμε. Για να μοιραστούμε καλό να μοιραστούμε από κοντά, έτσι ακριβώς όπως μάθαμε στα χρόνια της πρώτης εφηβείας μας, λίγο πριν τη γενιά της κοινωνικής δικτύωσης. Να δούμε τον άλλο στα μάτια και να πειστούμε πως τελικά «χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια , μόνο τρόπο να κοιτάζουν».

Ας συναντηθούμε, λοιπόν, όλοι οι απόφοιτοι του 3ου Λυκείου Ηρακλείου της χρονιάς του 1986, 17 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8 στο Caffe Gioia Store, Οδός Αγίου Τίτου 10 Τηλ. 2810331557.

Φέρτε μαζί σας μπόλικη νοσταλγία, παιδική ματιά , όνειρα μπόλικα, και φυσικά, οι πιο τολμηροί, τη διάθεση για μοίρασμα ζωής 30 χρόνων.ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΤΟΥΣ 1986 ΣΤΙΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Post Top Ad

.............