Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

ZΩΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΤΕΣ ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του τετραετούς κύκλου σπουδών του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού του Θεάτρου της Ημέρας, θα παρουσιάσουν για τη λήξη των σπουδών τους μια θεατρική παράσταση με παιδαγωγικό στόχο που έχει τίτλο «Ζωής Παιχνίδια», με την υποστήριξη του Συλλόγου Παιδαγωγών – Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης». Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 2/7/2016 και ώρα 21:00 στη θεατρική αίθουσα «Μαρία Μανασσάκη» του Πανεπιστημίου Ηρακλείου στις Βούτες με ελεύθερη είσοδο. 

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, εταιρεία καλλιτεχνικής και παιδευτικής θεατρικής έκφρασης με έδρα την Αθήνα, Διευθυντή Σπουδών τον κ. Λάκη Κουρετζή και Καλλιτεχνική Δ/ντρια την κα Ανδρομάχη Μοντζολή, δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης πάνω από 20 χρόνια, εκπαιδεύοντας στην παιδαγωγική θεάτρου και τη θεατρική αγωγή τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καθώς και συναφείς επαγγελματίες, έχοντας συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας για τους διδάσκοντες αλλά και για τα παιδιά της Κρήτης. 
Η θεατρική παράσταση συνετέθη εξ΄ολοκλήρου από τις σπουδάστριες και απηχεί τα συναισθήματα και τα βιώματά τους. Πραγματεύεται τις σχέσεις εξουσίας σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινής ζωής. Η κοινωνία, η οικογένεια, οι διαπροσωπικές σχέσεις και ο ίδιος μας ο εαυτός τελικά ποιο ρόλο αναλαμβάνουν; Του εξουσιαστή ή του εξουσιαζόμενου; 
Σκηνοθετική επιμέλεια: Ανδρομάχη Μοντζολή. 

Λαμβάνουν μέρος οι σπουδάστριες: Γαλανάκη Δέσποινα, Θεοδωράκη Μαρία, Καμπιτάκη Λένα, Καρέλα Αγγελική, Καρπούζογλου Ελένη, Κιαουλιά Ελίνα, Κουρκούνα Μαρία, Μαρκουλάκη Ρία, Μυριδάκη Πόπη, Ρόσιου Θάλεια, Σταυρουλάκη Αγγελική, Τσαγκαράκη Έφη, Χαλεπάκη Δήμητρα. 
Το Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού του Θεάτρου της Ημέρας, οι καθηγητές Λάκης Κουρετζής, Ανδρομάχη Μοντζολή και Μαρία Κεφαλάκη, οι τελειόφοιτες σπουδάστριες καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Παιδαγωγών – Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης», σας προσκαλούν σε μία πρωτότυπη και ιδιαίτερη παράσταση. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948486240, 6948007801 
Με την ευγενική χορηγία: ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου 
ZΩΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΒΟΥΤΕΣ ΣΤΙΣ 2ΤΙΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ