Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΝΔΑΡΑΚΗΣ

Νοικοκύρης άνθρωπος μ’ έμπνευση και μεράκι ένας ηλικιωμένος αγρότης στο Καστέλι, παλιός επιπλοποιός, περνά ευχάριστα τις ελεύθερες ώρες του ασχολούμενος με γεωργικές εργασίες και διάφορες αυτοσχέδιες επεξεργασίες με ύλη την πέτρα και το ξύλο, στολίζοντας την αυλή του σπιτιού του καθώς και την αγροτική περιουσία του. 

Πρόκειται για τον κ. Στυλιανό Κατσικανδαράκη τον οποίο συναντήσαμε πρόσφατα. «Από μικρός είχα τη διάθεση να ασχολούμαι με διάφορα θέματα και να κάνω συλλογή παλιών αντικειμένων που έβρισκα» λέει ο κ. Κατσικανδαράκης για να συνεχίσει αναφέροντας ότι «στην Αθήνα έζησα πολλά χρόνια ασκώντας το επάγγελμα του επιπλοποιού, αλλά γύρισα στον τόπο που γεννήθηκα και ασχολούμαι με τη γη, ενώ για να περνώ όμορφα τις υπόλοιπες ελεύθερες ώρες μου διαμορφώνω ξύλα σε διάφορες φιγούρες και σκαλίζω πέτρες δίνοντάς τους άλλη μορφή». Καλλιεργώ όμως και λαχανικά με βιολογική καλλιέργεια παράγοντας απ’ όλα.

Κι ένα μήνυμα στην ΑΕΚ!

Με την ευκαιρία της κουβέντας, ο κ. Κατσικανδαράκης θέλει να στείλει και ένα ξεχωριστό μήνυμα στην αγαπημένη του ομάδα: «Στην Αθήνα όταν ήμουν υπήρξα φανατικός οπαδός της ΑΕΚ και εξακολουθώ να είμαι και γι’ αυτό θα δείτε να κυματίζουν πολλές σημαίες της αγαπημένης μου ομάδας. Θέλω, όμως, να στείλω ένα μήνυμα στη διοίκηση της ομάδας μας να μου στείλουν σημαίες γιατί με την οικονομική κρίση δεν έχω τη δυνατότητα να τις αντικαθιστώ όταν σκίζονται».

Post Top Ad

.............