ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Διαγωνισμός  ζωγραφικής από τον Ι.Ο.Χανίων με θέμα την θάλασσα και την Ιστιοπλοΐα, για μαθητές Δημοτικών Σχολείων

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος  Χανίων, στα πλαίσια του  διήμερου εορτασμού για την ευρωπαϊκή ημέρα της θάλασσας καθώς και της ημέρας πολιτισμού, 20 και 21 Μαΐου αντίστοιχα, καλεί τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό  ζωγραφικής, με θέμα τη θάλασσα και την Ιστιοπλοΐα .


Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό ζωγραφικής  έχουν παιδιά δημοτικού ηλικίας 6-12 ετών. Θα βραβευθούν τα τρία καλύτερα έργα από τετραμελή κριτική επιτροπή- εικαστικών και μέλους της καλλιτεχνικής επιτροπής του Ι.Ο. Χανίων. Το πρώτο βραβείο θα είναι δωρεάν μαθήματα ιστιοπλοΐας για ένα έτος και το δεύτερο και τρίτο βραβείο έξοδος με ιστιοπλοϊκό σκάφος για την οικογένεια των νικητών.  Τα έργα πρέπει να παραδοθούν από τους γονείς ή τους δασκάλους των σχολείων έως την Δευτέρα 16 Μαΐου στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, Νεώριο Μόρο, Τέρμα Ακτής Ενώσεως στο Ενετικό Λιμάνι, τα οποία θα πρέπει να συνοδεύονται από την συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής.ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ:
ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ:
ΟΝΟΜΑ ΓΟΝΕΑ:
ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ (σε περίπτωση συμμετοχής σχολικής ομάδας):
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-KINHTO:
E-MAIL:

Πληροφορίες και όροι  συμμετοχής:
Φέτος στην Ευρωπαϊκή Ημέρα της Θάλασσας τιμάμε την Ιστιοπλοΐα. Ένα άθλημα που συνδέεται άρρηκτα με την Ελλάδα μέσα από τη μακρόχρονη ιστορία της χώρας και τη μακραίωνη θαλασσινή παράδοσή της.

Ζητάμε από τα παιδιά των δημοτικών σχολείων της πόλης να αποτυπώσουν με χρώματα τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους σε σχέση με τη θάλασσα και την ελευθερία που σου δίνει η πλεύση μόνο με τη δύναμη του ανέμου.

Οι ηλικίες των παιδιών θα πρέπει να είναι από 6-12 ετών.
Τα έργα να φιλοτεχνηθούν σε φύλλα των μπλοκ της ζωγραφικής, αυτά που διαθέτουν στο μάθημα των εικαστικών. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν ό,τι υλικά θέλουν, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, παστέλ κλπ.
Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο τα έργα στα οποία υπάρχει όνομα, ηλικία και συμπληρωμένη η φόρμα συμμετοχής.
Θα βραβευθούν τα τρία καλυτέρα από τετραμελή κριτική επιτροπή- εικαστικών και μέλους της καλλιτεχνικής επιτροπής του Ι.Ο. Χανίων.
Τα έργα πρέπει να παραδοθούν από τους γονείς ή τους δασκάλους των σχολείων έως την Δευτέρα 16 Μαΐου στη διεύθυνση:
Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων (Νεώριο Μόρο): Τέρμα Ακτής Ενώσεως, Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Παιδιά! Μην ξεχάσετε να γράψετε και το όνομά σας δίπλα στο έργο σας!Επικοινωνία με Ι.Ο.Χανίων: Τηλ: 6937204013, 6947900469.
Email: ioxculture@gmail.com. Site: www.iox.gr

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Post Top Ad

.............