Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣΟι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν το επισφράγισμα μιας μακρόχρονης εκπαιδευτικής προσπάθειας για τους καθηγητές, τους μαθητές αλλά και  την οικογένεια, τους γονείς που αγωνίζονται και αγωνιούν για την πνευματική πρόοδο των παιδιών τους. Παράλληλα αποτελούν και την αφετηρία μιας νέας πορείας, ένα νέο ξεκίνημα για εκπαιδευτικούς ή επαγγελματικούς στόχους και επιδιώξεις. 


Ο δρόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι σίγουρα ο μοναδικός και δεν πρέπει να αποτελέσει σε καμία περίπτωση τη μόνη διέξοδο των προσπαθειών και των ελπίδων σας. Ο δρόμος για την «Ιθάκη» είναι μακρύς και οφείλουμε να τον ταξιδέψουμε με θέληση, αισιοδοξία και φρόνημα αγωνιστικό. Σε αυτή την ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή, σε αυτό το μεταβατικό στάδιο της ζωής σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και πρόοδο. 
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............