ΠΑΛΙΕΣ ΟΙ ΡΩΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

ΠΑΛΙΕΣ ΟΙ ΡΩΓΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

Πρόκειται για παλιές ρωγμές και όχι για καινούριες. Αυτή είναι η γνωμοδότηση της Τεχνικής Υτπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου για τις ρωγμές στο σχολικό συγκρότημα της Παλιάς Ακαδημίας στο Ηράκλειο που θεωρήθηκε στην αρχή ότι προκλήθηκαν εξαιτίας του σεισμού των 5,5 βαθμώνς της κλίμακας Ρίχτερ που αναστάτωσε ολόκληρη την Κρήτη στις 11.36 το πρωί της Τετάρτης.Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιώργο Βλαχάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη, η Τεχνική Υπηρεσία απεφάνθη ότι πρόκειται για παλιές ρωγμές και άρα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και σημείωσε παράλληλα ότι η υπηρεσία του Δήμου θα τις αποκαταστήσει άμεσα αρχής γενομένης από σήμερα.
Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, στο σχολείο της Παλιάς Ακαδημίας χθες, είχε προγραμματιστεί άσκηση σεισμού. Μάλιστα, ο πραγματικός σεισμός, έγινε λίγα λεπτά αφού τελείωσε η άσκηση που διοργάνωσε το σχολείο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. 

Τα παιδιά παρέμειναν για αρκετή ώρα στην αυλή του σχολείου με τους δασκάλους να μην τα αφήνουν να πάρουν ούτε τις τσάντες τους από τις σχολικές αίθουσες. 

Post Top Ad

.............