ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΙΟΥ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ

Ποικίλες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς διοργανώνει ο Δήμος Χανίων στη λίμνη της Αγιάς αύριο Τρίτη 3 Μαΐου 2016.
Ειδικότερα, την εκδήλωση στη λίμνη της Αγιάς, η οποία θα ξεκινήσει στις 12 μ., θα πλαισιώσουν μουσικά οι καλλιτέχνες κρητικής μουσικής, Χάρης και Γιώργος Παντερμάκης. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από τους χορευτικούς Συλλόγους της Δ.Ε. Θερίσσου: Παραδοσιακή Συντροφιά Δ. Κρήτης “Ονειροκρήτες” και τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο “Λευκορίτη”, ενώ σε αυτή θα συμμετέχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιάς.


Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία θα έχει ελεύθερη είσοδο, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά με δρώμενα, δραστηριότητες, πολλές εκπλήξεις και φουσκωτά κάστρα.
Σε δήλωση του ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας προσκαλεί τους δημότες «να γιορτάσουμε μαζί μέσα στην κρητική φύση της λίμνης της Αγιάς».
Στο μεταξύ, την Κυριακή 8/5/2016, στις 11μ.μ., ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Πασακάκι – Χαρακιά” και η Δημοτική Κοινότητα Μουρνιών σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο διοργανώνουν στο Μνημείο Ειρήνης και Εργαζομένων στο Πασακάκι εκδήλωση για την εργατική Πρωτομαγιά.
Θα πραγματοποιηθεί σύντομη ομιλία από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Χανίων, Ιωάννη Μανωλικάκη, και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από φορείς και Συλλόγους.

 
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΑΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΙΟΥ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ