ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΙΟΥ Η 6η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο, 21 Μαΐου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΙΟΥ Η 6η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Να διατηρήσει τη θέση του στην κορυφή των ελληνικών μίτινγκ θέλει η 6η Αθλητική Συνάντηση Στίβου “Χανιά 2016” που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Εθνικό Στάδιο “Ελενα Βενιζέλου” από τον Γ.Σ. “Ελ. Βενιζέλος”.
Οπως είπε σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Π.Ε. Χανίων (φωτ.) ο πρόεδρος του Γ.Σ. “Ελ. Βενιζέλος” Γιώργος Γιατρουδάκης: «Με ιδιαίτερη χαρά διοργανώνουμε για μία ακόμα χρονιά την 6η Αθλητική Συνάντηση Στίβου με την επωνυμία: “Χανιά 2016”.
Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά, έχουμε προγραμματίσει και έχουμε οργανωθεί ούτως ώστε οι αγώνες να είναι από κάθε πλευρά άψογοι. Θα φιλοξενήσουμε πάνω από 150 αθλητές, συνοδούς και προπονητές κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά μίτινγκ και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα όπως και πέρυσι όπου το μίτινγκ μας αναδείχθηκε το καλύτερο στην Ελλάδα.


Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. με την επίσημη τελετή έναρξης στις 4.45 μ.μ.
‘Εχουν δηλώσει συμμετοχή πάρα πολλοί πρωταθλητές μας που θα προσπαθήσουν να πιάσουν τα όρια για τους Πανευρωπαϊκούς και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συντελεστές όπως είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η Π.Ε. Χανίων, ο κ. Βουλγαράκης, αλλά και η κα Ζομπανάκη που είναι κοντά και βοηθάει την προσπάθεια. Επίσης τους χορηγούς μας: την ΑΝΕΚ Lines, τον CosmOTE, τα ξενοδοχεία: Pilot, Geraniotis και ακόμα τους 30 μικρότερους υποστηρικτές της πόλης μας που έδωσαν και αυτοί τον οβολό τους για να κρατήσουμε ψηλά τους αγώνες».
Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης καθώς επίσης και οι Τάσος Κουρουπάκης και Κατερίνα Ζομπανάκη, εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, καλωσόρισαν τους αθλητές και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο μίτινγκ. «Θεωρώντας τη συγκεκριμένη διοργάνωση ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλασικού αθλητισμού που πραγματοποιείται στο νησί μας, η Π.Ε. Χανίων δηλώνει τη συμβολή της στην υλοποίηση της, την αμέριστη αρωγή της στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας, στοιχεία τα οποία μας άφησαν παρακαταθήκη οι πρόγονοί μας, μαζί με την υποχρέωση να τα υπηρετούμε και να τα στηρίζουμε πάντα».
Η Εφη Κολοκυθά, αθλήτρια του μήκους, είπε ότι με μεγάλη της χαρά συμμετέχει για 6η χρονιά στο μίτινγκ “Χανιά 2016” και εκ μέρους των αθλητών συγχαίρει τον κ. Γιατρουδάκη και τον Γ.Σ. “Ελ. Βενιζέλος” για τη διοργάνωση και τη φιλοξενία. «Θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα μίτινγκ και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε μεγάλους στόχους και μεγάλες επιδόσεις και καλώ όλο τον κόσμο να έρθει να δει τις προσπάθειες μας».
Ο προπονητής της Ε. Κολοκυθά, Θωμάς Πάντος από την πλευρά του ευχαρίστησε τους διοργανωτές: «Για την πρόσκληση ακόμα μία χρονιά σε αυτό το μεγάλο μίτινγκ και ελπίζω όλοι οι αθλητές να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό να πετύχουν ρεκόρ και να πιάσουν όρια για το Πανευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς και καλώ τον κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά αυτούς τους σπουδαίους αγώνες».
Κύριος διοργανωτής της 6ης Αθλητικής Συνάντησης Στίβου 2016 είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συνδιοργανωτές είναι: η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Κρήτης και το Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

14.00  – Επί Κοντώ Ανδρών
15.10  – Μήκος  Ανδρών
16.20  – Δισκοβολία Γυναικών
16.40  – Μήκος Γυναικών
16.45 – Επίσημη Τελετή Εναρξης
16.50 – 100μ. Εμπόδια Κορασίδων
17.00  – 100μ. Εμπόδια  Γυναικών
17.10  – Επί Κοντώ  Γυναικών
17.15  – 110μ. Εμπόδια Ανδρών
17.30  – Σκυταλοδρομία 10 Χ 40μ. Μίνι ΠΠ/ΠΚ
17.35  – Ύψος Ανδρών
17.45  – 100μ. Γυναικών
17.55  – Δισκοβολία Ανδρών
18.00 –  100μ. Ανδρών
18.10 – Τριπλούν Ανδρών
18.20 –  400μ. Γυναικών
18.35 –  400μ. Ανδρών
18.50 –  800μ. Ανδρών
19.05 –  200μ. Γυναικών
19.20 –   200μ. Ανδρών

Post Top Ad

.............